پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
فولاد هرمزگان با از میان برداشتن چالش های درون سازمانی از تولید اسمی خود عبور کرد، این موضوع نشان می دهد توسعه های زیرسقفی حتی در بحرانی ترین شرایط می تواند به کمک مدیران فولادی آمده و آنها را از برخی نگرانی ها نجات دهد.
کد خبر: ۵۵۲۹۳
تیتر20 - سال گذشته کمبود آهن اسفنجی در پی بحران انرژی توانست برای فولادی ها مشکل ساز شود. درواقع کمبود گاز بر فرآیند تولید آهن اسفنجی اثر گذار و برنامه های تولید را دستخوش تغییر کرد. حالا تولیدکنندگان فولاد با برنامه ای مشخص به استقبال سال 1401 رفته اند تا با وجود بحران رکوردشکنی های تولید ادامه دار باشد.
جدی شدن بحران انرژی از سال 1400 باعث شد تا فولاد سازان با آینده نگری بیشتری در مسیر تولید پیش رفته و حرکتی دست به عصا تر از گذشته داشته باشند. در این بین فولاد هرمزگان به عنوان یکی از شرکت های بزرگ تولیدکننده فولاد نیز از این بحران بی نصیب نماند و در حوزه تامین انرژی با مشکلات بسیاری همراه شد.
این در حالی است که افزایش تولید این مجموعه با توجه به نزدیکی آن به مسیرهای صادراتی، برای صنعت فولاد حائز اهمیت بوده و می تواند نقش مهمی در ارز آوری این صنعت ایفا کند اما کمبود برق و به دنبال آن بحران گاز در سال گذشته روند تولید این مجموعه را با چالش همراه کرد.
اما فولاد هرمزگان در سال جاری باید به سراغ برنامه ای برود که بتواند از بحران پیش رو گذر کرده و تولیدات خود را با قدرت جلو ببرد. تحقق چنین برنامه ای نیازمند مدیریتی دقیق و ارتقای وضعیت خطوط تولید خواهد بود که ثبت رکورد ماهانه در این مجموعه حکایت از حرکتی درست در مسیر توسعه از سوی مدیران فولاد هرمزگان دارد.
فولاد هرمزگان در آمارهای منتشر شده، از ثبت رکورد تولید ماهانه در تختال و آهن اسفنجی خبر می دهد. براساس این گزارش، رکورد ماهیانه تولید تختال را به میزان ۱۵۰۴۹۵ تن و رکورد ماهیانه تولید آهن اسفنجی را به میزان ۱۶۵۱۰۱ تن رسانده است.
بی تردید فولاد هرمزگان در ثبت این رکورد مدیون همراهی نیروی انسانی و در کنار آن برنامه ریزی مشخص و تغییر و تحولات صورت گرفته است. این مجموعه با کاهش چالش های موجود یا رفع برخی از آنها، توانست تولیدی بیش از ظرفیت اسمی در ناحیه فولادسازی و احیا مستقیم داشته باشد.
اما شاید بهتر باشد دلایل ثبت این رکورد با دقت بیشتری بررسی شود. فولاد هرمزگان با از میان برداشتن چالش های درون سازمانی از تولید اسمی خود عبور کرد، این موضوع نشان می دهد توسعه های زیرسقفی حتی در بحرانی ترین شرایط می تواند به کمک مدیران فولادی آمده و آنها را از برخی نگرانی ها نجات دهد.
کاهش توقفات اضطراری و کاهش پاور آن کوره های قوس الکتریک، افزایش سرعت ریخته گری و استفاده بهینه از زمان ها برای تولید و آماده به کاری تجهیزات، استفاده از ماده اولیه با کیفیت از دلایل فنی ای بود که میزان بهره وری در فولاد هرمزگان را افزایش داد.
اما یکی از ارکان دیگر این رکورد را باید در افزایش سرعت حمل و نقل جستجو کرد. در سال های اخیر موضوع حمل و نقل از اصلی ترین گلوگاه های توسعه صنعت فولاد مطرح شده که حالا فولاد هرمزگان با پشتیبانی و افزایش سرعت در حمل و نقل توانسته این رکورد را به ثبت برساند.
بررسی دلایل فنی ثبت این رکورد نشان می دهد، با تغییرات درون سازمانی و صرف کمترین هزینه ها در سیستم و خطوط تولید می توان در دل بحران هم به ثبت رکورد رسید. شاید سر منشا اصلی این موضوع به دید مدیریتی در یک مجموعه بزرگ از جمله فولاد هرمزگان باز می گردد.
امروز بخشی از مشکلات بنگاه های صنعتی ناشی از دید کوتاه مدیران آن است، اما با نگاهی بلند مدت و بررسی دقیق مشکلات و استفاده از تیم متخصص و کارشناس و افزایش توان نیروی انسانی می توان بر مشکلات فائق آمد و این موضوعی است که در فولاد هرمزگان محقق شده است.
با چنین نگاهی حتی با وجود چالش های پیش رو می توان سال پر رونقی را برای این واحد فولاد سازی متصور بود. افزایش بهره وری به افزایش تولید و گذر از ظرفیت اسمی می انجامد و این می تواند در تامین نیاز داخلی و توسعه بازارهای صادراتی موثر باشد.