جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
بنابر اعلام مرکز آمار در سال ۱۴۰۰، وزن گوشت تولیدی در کشتارگاه‌های کشور ۶۲۴ هزار تن بوده است.
کد خبر: ۵۶۴۴۲

تیتر۲۰- براساس اعلام مرکز آمار ایران، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور طی سال ١٤٠٠ حدود ٦٢٤ هزار تن گزارش شده است که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٣٣٦ هزار تن، ۵٣٫٨ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ٢٣٨ هزار تن، بز و بزغاله با ٣٨ هزار تن و سایر انواع دام با ١٢ هزار تن، به‌ترتیب ٣٨,١ درصد، ٦٫٢ درصد و ١٫٩ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده‌اند./ایسنا

ارسال نظرات
موضوعات روز