تیتر۲۰- علیرضا زاکانی در حاشیه یکصد و سی و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در جمع خبرنگاران با اشاره به دستور جلسه امروز شورا که به بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۲ شهرداری تهران اختصاص داشت، گفت: بودجه امسال حدود ۷۶ هزار میلیارد تومان بسته شد. از این میزان بیش از ۳۴ هزار میلیارد تومان هزینهای و مابقی تملک سرمایه ای و تملک دارایی است و این یعنی در بودجه بخش عمده کار ما ناظر بر تلاش و کار خودمان است.
وی با اشاره به موارد جدید بودجه گفت: برای اولین بار امسال حق و حقوق شهرداری مانند ارزش افزوده ها و معوقات که در گذشته پرداخت نمیشد به مبلغ ۷۱۵ میلیارد تومان توسط دولت پرداخت شد و این ظرفیت بسیار خوبی است.
زاکانی تاکید کرد: مسیر انظباط مالی و دقت در میزان خرج و مخارج ها مشخص شد و عمده بحث ما تلاش است و بودجه امسال ۵۰ هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان بودجه بود؛ اما آنرا به مبلغ ۸۳ هزار میلیارد تومان افزایش دادیم و این یعنی تلاش ما نیز باید بیشتر شود.
وی با اشاره به مولدسازی در شهرداری تهران گفت: یکی از ظرفیتهای ما مولد سازی است و انشاءالله برای ۴ خط بعدی اولویت ما دو طبقه کردن تونل مترو برای مولدسازی است.
شهردار تهران درباره استیفای حقوق شهر نیز اظهارکرد: به هیچ وجه ناظر بر استیفای حقوق شهر کوتاه نمیآییم و خیلی از امکانات شهر از بین رفته بود اما درحال بازگردان آنها به شهر هستیم.
زاکانی در پاسخ به این سوال که صبح امروز عضو شورای شهر تهران اعلام کرد که لیست ساختمان های ناایمن باید در اختیارش قرار گیرد تا آن را منتشر کند، گفت: لیست ساختمان های ناایمن در اختیار مرجع قضایی است و مرجع قضایی نیز روی آن احکامی را صادر کرده است. این موضوع در جهت اصلاح خواهد بود لذا مسیری که می رویم در جهت اصلاح است.
شهردار تهران با بیان اینکه بی تردید باید مشکل را حل کنیم، گفت: لیست را در اختیار آقای چمران رئیس شورای شهر تهران قرار خواهیم داد و او تشخیص می دهد که چگونه عمل کند.
وی ادامه داد: اما همانطور که وزیر کشور اعلام کرد نباید التهاب روی التهاب گذاریم حدود ۱۶ هزار واحد مسکونی در مسیر رصد و پایش ۹گانه هستند که برای اولین بار این اتفاق در حال رخ دادن است.
زاکانی با اشاره به ساختمانهای ناایمن در تهران بیان کرد: ۱۲۹ ساختمان ناایمن از حیث آتش نشانی است اما در پایش جدید همه اجزا و عناصر دست به دست یکدیگر داده اند و بر اساس چک لیستی ایمنی را مورد سنجش قرار می دهند. در حال حاضر نیز بالغ بر هزار ساختمان را پایش کردهاند. ۲۲ تیم که شهرداری یک وجه آن است، کار پایش را انجام می دهند.
شهردار تهران با اشاره به حادثه دلخراش روز گذشته و عرض تسلیت به مناسبت شهادت یکی از آتش نشان گفت: ساختمان شماره ۱۵۳ خیابان بهار جزء ۱۲۹ ساختمان ناایمن نبود و از دستگاه قضایی درخواست پایش کردهایم. نظریه رسمی را قرار است امروز به ما تحویل دهند که آن را در نظر بگیریم؛ اما برداشت آنها این است که ساختمان نیاز به بازسازی و نوسازی دارد و برخی از ستونهای طبقه منفی ۲ و ۳ آسیب دیده است. باید کارشناسان وضعیت ساختمان را بررسی کنند./ایسنا