تیتر۲۰- بازه اربعین امسال از ۲۷ مردادماه آغاز میشود و تا ۲۰ شهریورماه ادامه خواهد داشت؛ در این میان حملونقل جادهای یکی از روشهای مرسوم در این ایام است؛ که در حال حاضر به گفته مسئولان، حدود ۷۰۰۰ اتوبوس عملیاتی وجود دارد و برنامهریزی برای اضافه شدن ۵۲۰۰ اتوبوس هم در حال انجام است.
در این راستا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، داریوش باقر جوان -مدیرکل دفتر حملونقل مسافر سازمان راهداری و حملو نقل جادهای- با بیان اینکه رایزنیهای لازم با استانها و تشکلهای صنفی برای جابهجایی مسافران در مرزها انجام شده است، گفت: با توجه به نزدیک شدن به اربعین حسینی از روز شنبه پیشفروش بلیت اینترنتی اربعین به مقصد استانهای مرزی و مرزهای ششگانه آغاز خواهد شد در این خصوص تلاش شده که با استفاده از ظرفیتهای کامل مشکلی در حملونقل ایجاد نشود و از ظرفیت دستگاههایی که ناوگانی در اختیار دارند نیز در این ایام استفاده خواهد شد.
وی با بیان اینکه زیرساختهای فروش اینترنتی یا رزرو برای بازگشت زائران نیز در حال ایجاد است، افزود: زائران باید در این خصوص برنامهریزیهای خود را در بازگشت به کشور و ورود به مرزها انجام دهند. زائرانی که در برگشت از سمت عراق وارد کشور میشوند شاید برنامه زمانبندی به دقت برای آنها انجام نشود لذا در این خصوص حداکثر شش ساعت برای انتقال و جابجایی زائران در نظر گرفته شده است که کسانی که بلیت رزرو کرده اند، فارغ از هرگونه ناوگانی که در لحظه ورود به کشور موجود باشد کار جابهجایی انجام میشود در غیر این صورت زوار منتظر اتوبوس مورد نظر خود میشوند.
احتمال افزایش قیمت بلیت اتوبوس برای اربعین
در این راستا احمدرضا عامری -رییس اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافربری- به ایسنا اعلام کرد: قیمت بلیتهای اربعین هنوز اعلام نشده و همچنان به نرخ سابق است؛ اما باید برای قیمتهای اربعین تصمیمگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اتوبوسها یک سر خالی هستند، یعنی زائران از مبداهای خود به سمت مرز حرکت میکنند و اتوبوس خالی برمیگردد و در مسیر بازگشت هم اتوبوس خالی به مرز میرود و زائران را به مقصدهایشان بازمیگرداند، مانند سال گذشته انتظار افزایش تا ۱۰۰ درصدی بلیت وجود دارد./ایسنا