جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 10
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
تیتر ۲۰ بررسی می‌کند: 
شرکت فولاد خوزستان به عنوان اولین تولیدکننده شمش در کشور با اجرای طرح های توسعه در سال 1402، پرشور به استقبال سال 1403 می رود تا با بهره برداری از این طرح ها به سوددهی ای بیش از سال های قبل دست پیدا کند. 
کد خبر: ۶۷۹۵۶

تیتر 20-  فولاد خوزستان دومین قطب فولادی کشور با اجرای طرح های توسعه ای سال 1402  را با موفقیت های بسیاری به پایان می رساند.  این مجموعه با برنامه ریزی های صورت گرفته به دنبال اجرای طرح های توسعه ای است تا بتواند سهم خود در تولید و صادرات فولاد را افزایش دهد.

 
شاید بزرگترین دستاورد این مجموعه برای سال 1402، تدارک بهره برداری از پروژه مگامدول آهن اسفنجی زمزم 3  است تا نیاز کشور به آهن اسفنجی را تامین کند. این پروژه نقش مهمی در تامین مواد اولیه صنعت فولاد دارد که حالا این نقش به دست فولاد خوزستان اجرا می شود. 


در کنار اجرای طرح های توسعه ای، فولاد خوزستان تلاش کرد تا با توسعه همکاری های خود با شرکت های دانش بنیان، عمده نیاز های خود را داخلی سازی کند. نتیجه این موضوع هم بومی سازی 61  درصدی در پروژه مگامدول زمزم 3  است. 


درواقع 10  شرکت دانش بنیان و 44  شرکت بومی خوزستان دراین پروژه همکاری داشتند که حاکی از اولویت فولاد خوزستان برای استفاده از توان داخلی است. 


از سویی دیگر فولاد خوزستان با اجرای طرح های توسعه ای سعی بر آن داشته تا تولید را از نظر کیفی ارتقا داده و بتواند شرایط را پایدار کند. 


دستیابی به این موضوع باعث شد تا فولاد خوزستان برای تولید پایدار در طرح های توسعه ای خود به بالادست رفته و با ورود به بخش معدن بتواند مواد اولیه خود را به صورت پایدار تامین کند. حضور مداوم در بازار و همچنین عرضه محصولی با کیفیت بالا منجر به افزایش فروش به ویژه فروش صادراتی این مجموعه می شود. 


در واقع طرح های توسعه ای فولاد خوزستان در نهایت به افزایش ارز آوری منجر می شود. اما طرح های توسعه ای تنها به خطوط تولید ختم نمی شود.


همانطور که به همکاری این مجموعه با شرکت های دانش بنیان اشاره شد، بدون شک توسعه تکنولوژی و فناوری های جدید نیز از دیگر برنامه های های مهم فولاد خوزستان است. 


اما بخشی دیگر از پروژه های توسعه ای مربوط به پروژه های حوزه انرژی است. فولاد خوزستان با اجرای پروژه هایی در حوزه برق می تواند از اثر گذاری بحران کمبود برق در تابستان کاسته و تولید خود را در چنین شرایطی افزایش دهد.


به طور کلی طرح های توسعه فولاد خوزستان در سال 1402 به سه دسته اصلی افزایش کمی و کیفی تولید، توسعه زیرساخت ها و ارتقای دانش فنی تقسیم می شود که در نهایت سهم فولاد خوزستان در صنعت فولاد کشور را افزایش داده و می تواند صادرات آن را هم با توجه به موقعیت جغرافیایی اش بیش از سال های قبل افزایش دهد. 


درواقع اجرای این طرح ها و همچنین بهره برداری از برخی از آنها می تواند نوید بخش سال پربار برای 1403 باشد که فروش و سوددهی فخوز را هم افزایش می دهد. 

 

ارسال نظرات
موضوعات روز