شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳

تیتر20 - پیتزا یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین فست‌فودهای دنیاست. این فست‌فود پرطرف‌دار بسته به مواد اولیه، انواع متفاوتی دارد. هم می‌توانید پیتزای موردعلاقه‌تان را سفارش بدهید و آماده و راحت تحویل بگیرید و هم می‌توانید با سفارش از سوپر مارکت مواد اولیه را تهیه و آن را در خانه درست کنید. در این مقاله ۵ مدل پیتزای خانگی خاص و جذاب به‌همراه دستور پخت آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

۱.  پیتزا کاربونارا

۵ مدل پیتزای خانگی؛ خرید مواد اولیه با چاشنی خلاقیت!

مواد لازم:

  • ۱۲۰ گرم قارچ؛
  • ۲۰۰ گرم پنیر موزارلا؛
  • ۱۵۰ گرم بیکن خردشده؛
  • ۱۵۰ گرم پنیر چدار رنده‌شده؛
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
  • ا حبه سیر رنده‌شده؛
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک؛
  • فلفل سیاه به مقدار لازم؛
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل قرمز خردشده.

دستور پخت:

  • فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
  • بیکن خردشده را روی حرارت تفت بدهید تا خوب ترد شود.
  • خمیر پیتزا را داخل سینی فر بگذارید و پنیر پامزان و موزارلا را روی خمیر بریزید.
  • بیکن پخته‌شده را روی خمیر پیتزای حاوی پنیر بریزید و به‌مدت ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا بیکن طلایی شود.
  • پیتزا را از داخل فر بیرون بیاورید و تخم‌مرغ را وسط آن بشکنید و دوباره به داخل فر برگردانید.
  • پس از پخت تخم‌مرغ پیتزا را بیرون بیاورید، کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون رویش بریزید و آن را با قارچ و فلفل قرمز خردشده تزیین کنید.

۲. پیتزای دیترویتی

۵ مدل پیتزای خانگی؛ خرید مواد اولیه با چاشنی خلاقیت!

مواد لازم:

  • چند قاشق رب گوجه‌فرنگی؛
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر پونه کوهی؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری شکر دانه‌ریز؛
  • ۱۲۰ گرم پنیر چدار رنده‌شده؛
  • ۱۵۰ گرم پنیر موزارالا خردشده؛
  • چند برش پپرونی؛
  • نمک کوشر به مقدار لازم؛
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل قرمز خردشده (اختیاری).

دستور پخت:

  • روغن زیتون، پونه کوهی، پودر سیر، شکر، فلفل قرمز و نمک را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید، و هرازگاهی هم بزنید تا سس به غلظت موردنظر برسد.
  • فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
  • پنیرهای چدار و موزارلا را با هم مخلوط کنید.
  • تابه‌ای مستطیلی و ترجیحا لبه‌دار بردارید.
  • خمیر پیتزا را داخل تابه بگذارید، رویش را با برش‌های پپرونی بپوشانید، سپس روی پپرونی‌ها مخلوط پنیرها را بریزید.
  • سس را روی خمیر بریزید و برای تزیین پیتزا چند برش پپرونی دیگر روی سس‌ها بچینید.
  • تابه را داخل فر بگذارید و اجازه بدهید پنیرها طلایی‌رنگ شوند.
  • پس از پخت پیتزا تابه را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه دهید پیتزا کمی خنک شود.
  • در نهایت با کاردک یا چاقو پیتزا را از تابه جدا کنید و به تعداد دلخواه برش بزنید.

۳. پیتزای سفید

۵ مدل پیتزای خانگی؛ خرید مواد اولیه با چاشنی خلاقیت!

ترکیب بی‌نظیر پنیرها و سبزی‌های مختلف طعمی بی‌نظیر به پیتزای سفید می‌دهد. مواد موردنیازتان را از سوپرمارکت آنلاین بخرید و دست به کار شوید.

مواد موردنیاز:

  • خمیر پیتزا؛
  • یک‌چهارم پیمانه روغن زیتون؛
  • ۴ حبه سیر نازک ورقه‌شده؛
  • نصف پیمانه پنیر ریکوتا؛
  • ۲ پیمانه پنیر موزارلا؛
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک؛
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه؛
  • ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی تازهٔ خردشده؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری آویشن تازه‌ٔ خردشده؛
  • یک‌چهارم پیمانه پنیر پکورینو رومانو؛
  • فلفل قرمز خردشده برای تزیین به مقدار لازم.

دستور پخت:

  • فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  • روغن زیتون را داخل تابه‌ای کوچک بریزید و با حرارت کم گرم کنید. سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی طلایی شود.
  • در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، نمک، فلفل و نیمی از سبزیجات را با هم مخلوط کنید.
  • خمیر پیتزا را روی سینی فر بگذارید و با برس مخصوص مخلوط روغن و سیر را روی خمیر پیتزا بکشید.
  • یک پیمانه موزارلا و ۲ قاشق غذاخوری پکورینو روی خمیر بریزید.
  • سه‌چهارم فنجان از مخلوط ریکوتا را روی خمیر پیتزا بریزید.
  • پیتزا را داخل فر بگذارید و اجازه بدهید یک‌ربع داخل فر بماند تا پنیرها به‌خوبی آب و طلایی‌رنگ شوند.
  • پس از طلایی‌شدن پنیرها پیتزا را از داخل فر بیرون بیاورید و قبل از برش‌دادن و سرو رویش را با سبزیجات باقی‌مانده، سیر و تکه‌های فلفل قرمز تزیین کنید.

۴. پیتزای مادربزرگ

۵ مدل پیتزای خانگی؛ خرید مواد اولیه با چاشنی خلاقیت!

پیتزای مادربزرگ نوعی پیتزای مستطیلی و نازک با طعمی دلچسب و خوشمزه است.

مواد موردنیاز خمیر:

  • ۴۰۰ گرم آرد؛
  • نصف پیمانه آب ولرم؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری مخمر؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری شکر دانه‌ریز؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری نمک؛
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر.

مواد موردنیاز برای درست‌کردن پیتزا:

  • ۸۰۰ گرم گوجه‌فرنگی پوست‌گرفته‌شده؛
  • ۴ حبه سیر ریز خردشده؛
  • ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک؛
  • ۴۰۰ گرم پنیر موزارلا؛
  • نصف پیمانه ریحان خردشده.

دستور پخت:

  • آب و شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر به‌خوبی داخل آب حل شود.
  • مخلوط آب و شکر را روی خمیرمایه بریزید و بگذارید ۵ دقیقه استراحت کند تا عمل بیاید.
  • آرد، نمک و روغن را داخل یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید، خمیرمایه را به آن اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. هم‌زدن را تا زمانی ادامه بدهید که مخلوط یک‌دست و کش‌دار شود.
  • خمیر را حداقل یک‌ساعت‌ونیم در دمای اتاق قرار دهید تا حجمش دوبرابر شود.
  • فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  • گوجه‌فرنگی‌ها را پوره کنید. ۲ حبه سیر، ۲ قاشق غذاخوری روغن و نصف قاشق چای‌خوری نمک را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
  • داخل سینی فر ورق روغنی پهن کنید و خمیر را روی آن پهن کنید.
  • روی سطح خمیر را با پوره گوجه‌فرنگی بپوشانید.
  • پنیر و ریحان را روی خمیر حاوی پوره گوجه‌فرنگی بریزید.
  • سینی را روی طبقه میانی فر بگذارید و اجازه بدهید پنیرها طلایی‌رنگ شوند.

۵. پیتزای خیارشور

۵ مدل پیتزای خانگی؛ خرید مواد اولیه با چاشنی خلاقیت!

مواد لازم برای سس سیر:

  • ۱ حبه سیر له‌شده؛
  • سه‌چهارم فنجان (۱۷۲.۵ گرم) خامه ترش؛
  • یک‌چهارم فنجان (۵۸ گرم) سس مایونز؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری آب؛
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک؛
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری آب‌لیمو.

مواد لازم برای درست‌کردن پیتزا:

  • ۱ بسته خمیر پیتزا؛
  • ۲ تا ۳ خیارشور نازک برش‌خورده؛
  • ۱ پیمانه (۱۱۳ گرم) پنیر موزارلای رنده‌شده؛
  • یک‌چهارم پیمانه (۲۵ گرم) پنیر پارمزان.

دستور پخت:

  • فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  • همه مواد سس سیر را داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید تا کرم‌رنگ و یکدست شود.
  • خمیر پیتزا را داخل سینی فر بگذارید و سس سیر، خیارشورهای ورقه شده، موزارلا و پنیر پارمزان را رویش بریزید.
  • سینی را داخل فر بگذارید. به‌مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب و روی پیتزا طلایی شود، صبر کنید.
  • پس از آب‌شدن و طلایی‌شدن پنیرها، سینی را از داخل فر بیرون بیاورید. قبل از برش‌زدن و سرو پیتزا اجازه دهید سرد شود.

کلام پایانی

هنگام خرید پتزا اهل امتحان‌کردن طعم‌های جدید هستید یا دوست دارید طعم دلچسب همیشگی را زیر زبان‌تان حس کنید؟  اگر نکته‌ای از قلم ما جا ماند یا نظری درباره این پیتزاها و روش پخت آنها دارید، لطفا با ما در میان بگذارید.

 

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و پایگاه خبری تیتر20 در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
 
ارسال نظرات
موضوعات روز