تیتر۲۰- عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: با توجه به محدودیت در واردات فرآورده نهایی بسته بندی شده و واگذاری شیرخشک اطفال به اداره کل مکمل و فراورده های طبیعی و سنتی، شناسه گذاری فرآورده سیر نزولی داشته است.
وی با اشاره به اقدامات اداره کل غذا، تصریح کرد: بروزرسانی قوانین و مقررات ایمنی غذایی در راستای ارتقاء و تقویت امور نظارتی و تعاملات بین المللی، استقرار نظام ملی پایش شاخص های ایمنی و سلامت فرآورده های غذایی و آشامیدنی با ارزیابی خطر بالا در تولید محصولات سلامت از جمله این اقدامات بوده است.
مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با بیان اینکه تقویت و توسعه نظام مدیریت ایمنی موادغذایی در واحدهای تولیدی در سازمان غذا و دارو دنبال می شود، عنوان کرد: چابک سازی، اصلاح و بهبود فرایندهای مربوط به صدور مجوزها در حوزه فعالیت صنایع غذایی اعم از تولید، واردات، صادرات و بهبود و تقویت نظام ملی پیشگیری، ارزیابی و مدیریت و ثبت بیماریهای ناشی از غذا و آب مورد توجه ویژه بوده است.
به گفته وی افزایش سهم محصولات غذادارو، عملگرا، فراسودمند یا غنی شده در سبد غذایی، فرهنگ سازی و اصلاح الگوی مصرف با رویکرد افزایش سهم محصولات با ارزش تغذیه ای بالا و کاهش عوامل مؤثر بر بروز بیماریهای غیرواگیر مثل نمک، چربی و قندهای ساده در فراورده های غذایی پیگیری و اجرا شده است./ایرنا