شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 07
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۲
مرکز آمار ایران، طی گزارشی متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در آبان ماه سال جاری را منتشر کرد.
کد خبر: ۷۲۸۸۸

تیتر۲۰- مرکز آمار ایران، طی گزارشی متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در آبان ماه سال جاری، براساس گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی را منتشر کرد.

گروه نان و غلات

در این گروه، اقلام «برنج خارجی درجه یک» با ۷.۱ درصد و «شیرینی خشک» با ۲.۴ درصد بیش‌ترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام «مرغ ماشینی» با ۴.۴ درصد و «ماهی قزل آلا» با ۲.۰ درصد است.

گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «کره پاستوریزه» با ۱۴.۹ درصد، «خامه پاستوریزه» با ۱۱.۹ درصد و «ماست پاستوریزه» با ۹.۴ درصد است.

گروه میوه و خشکبار

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هندوانه» با ۲۱.۰ درصد و «هلو» با ۹.۳ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «پرتقال» با منفی ۲۰.۲ درصد و «انار» با منفی ۵.۲ درصد است.

گروه سبزیجات و حبوبات

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «گوجه فرنگی» با ۷۹.۱ درصد و «کدو سبز» با ۲۵.۸ درصد و «پیاز» با ۱۱.۷ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «هویج فرنگی» با منفی ۳.۷ درصد است.

گروه قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «رب گوجه فرنگی» با ۵.۳ درصد و «سس گوجه فرنگی» با ۳.۴ درصد است./ایسنا

ارسال نظرات
موضوعات روز