شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۳
به علت افزایش امنیت و جلوگیری از هک شدن احتمالی اطلاعات بانکی، خدماتی چون کارت به کارت و مانده حساب از طریق اینترنت سخت تر از قبل می شود.
کد خبر: ۷۵۷۵

تیتر20 - اطلاعات کارت های بانکی همواره جزو مسائل مهم حریم خصوصی بوده است و به همین علت نیز هکر ها و سارقان تلاش دارند به این اطلاعات دست پیدا کرده و حساب بانکی را خالی کنند. 

از چند سال پیش بانک ها خدمتی را در سایت های اینترنتی خود قرار داده اند که کاربر می توانست با مراجعه به سایت،با ثبت نام ساده و ارایه اطلاعات کارت بانکی خود سایت عملیات انتقال وجه را انجام دهد. 

به عنوان مثال شخص با مراجعه به سایت اینترنتی بانک الف می تواند تا ۳ میلیون تومان در هر شبانه روز به کارت دیگر از همان بانک انتقال وجه کند یا مانده حساب بگیرد.

این عملیات بدون حضور فیزیکی کارت انجام می شود و تنها با داشتن شماره ۱۶ رقمی بر روی کارت، داشتن رمز CVV۲، داشتن رمز دوم کارت و همچنین تاریخ انقضا کارت عملیات انتقال وجه می تواند صورت بگیرد. 

در نگاه اول مشتریان بانک ها از این خدمت راضی به نظر می رسند و تها با ذخیره کردن این شماره ها در گوشی شخصی می توانند بدون در اختیار داشتن کارت از این خدمت بهره مند شوند. 

اما نکته مهم این است که هکر های اینترنتی می توانند با هک کردن و بدست آوردن رمز های فوق در حالی که کارت در جیب صاحب کارت است براحتی حساب کارت فوق را خالی نمایند. 

کارشناسان فضای مجازی به تازگی به این مهم رسیده اند که بهتر است پیش از ارائه هرگونه خدمات از قبیل انتقال وجه بدون داشتن کارت، اطلاعات هویتی اشخاص مورد تایید قرار بگیرد. 

به عبارت دیگر اگر شخصی تمایل دارد از این خدمات بهره مند شود باید در محیط اینترنت بانک شخصی بتواند از آن استفاده کند و نه در محیط عمومی سایت اینترنتی یک بانک. 

به همین علت نیز پلیس فتا از برخی بانک ها خواسته از ابتدای تیرماه سال جاری این خدمت را در سایت های اینترنتی خود غیر فعال کرده و تنها در محیط های اینترنتی شخصی مشتریان که دارای رمز است این خدمت را ارائه کنند. 

بانک ملی در سایت خود اعلام کرده است؛ بدلیل الزام پلیس فتا از تاریخ ۹۵/۴/۱ سامانه های متفرقه بانک اعم از کارت به کارت و دریافت مانده حساب غیر فعال شده و برای دریافت این خدمات باید به سامانه بام مراجعه گردد.
ارسال نظرات
موضوعات روز