پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
استفاده از خمیر مایه در نان باعث هضم بهتر نان می شود و بیاتی نان را به تعویق می اندازد همچنین باعث بهبود عطر وطعم نان نیز می شود.
کد خبر: ۷۶۷۸
تیتر20 - با توجه به بالا بودن اهمیت سلامت نان مصرفی مردم، و اظهار نارضایتی برخی کارشناسان و مصرف کنندگان از کیفیت تولیدات نان کشور و با توجه به دورریز زیاد نان در مقایسه با استانداردهای جهانی، در سال های اخیر موضوع نان بسیار در محل توجه بوده است.
به دنبال این حساسیت ها، برخی از سرمایه گذاران تلاش کردند با حضور در حوزه صنعت نان ضمن تلاش برای ارتقای کیفیت نان مصرفی کشور از محل این صنعت به سودآوری برسند.
یکی از خطوط تولید نان استاندارد صنعتی که از جمله خط توليد نان لواش با تنوع بالايى را در خود جای داده، برند «تک نان» جنوب است که از جمله محصولات آن نان با پاشش سبوس، شويد، زيره و نان قندى اســت.
شرکت تک نان جنوب اولین تولید کننده نان لواش با حرارت غیر مستقیم در ایران،با فناوری روزاروپا حاوی آرد غنی شده با آهن واسید فولیک است.
به گفته مرتضی ميثمى فرد، مدیر عامل این شرکت از امتیازات منحصر به فرد محصــولات تك نان جنوب می توان به عدم استفاده از جوش شيرين، جوهر قند و نگهدارنده ها، اســتفاده از آرد غنى شــده، خميرمايه و رعايت كردن زمان استراحت خمير، برخوردار بودن سيستم آبرسانى ازمكانيزم RO و UV و ... اشاره کرد.
استفاده از خمیر مایه باعث هضم بهتر نان می شود و بیاتی نان را به تعویق می اندازد همچنین باعث بهبود عطر وطعم نان نیز می شود.