جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵
اظهار نظر غیر کارشناسی علیه صنعت سوسیس وکالباس پیگرد قانونی دارد

تیتر20- شورای حقوقی انجمن صنایع فرآورده های گوشتی برای پایان دادن به هجمه ها واظهار نظرهای غیر کارشناسی علیه سوسیس وکالباس تشکیل شد.

به گزارش خبر نگار ما،مجید افلاکی، دبیر انجمن صنایع فراورده های گوشتی ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: ما به دنبال شکایت از افراد نیستیم و اصولا هدف اصلی تشکل های صنفی، رفع سوء تفاهم ها از طریق تعامل و مصالحه کارشناسی با مستندات علمی است، اما این امر به معنای ضعف انجمن در پیگیری حقوقی یا اثبات کردن موضوع شکایت نیست؛ بلکه این مساله همواره به عنوان راهکار آخر مد نظر خواهد بود.

افلاکی با اشاره به استقرار کارشناسان فنی ودامپزشکی صنعت در نمایشگاه اگروفود امسال برای پاسخگویی به افکار عمومی گفت: در این نمایشگاه کارشناسان ما ،بدون پرده به دغدغه های افکار عمومی وحتی مسوولانی که پیرامون فرآیند تولید فرآورده های گوشتی ابهام دارند پاسخ خواهند داد.
رمضان فلاحتی ،رییس هیات مدیره انجمن فرآورده های گوشتی نیز دراین نشست با اشاره به اختلاف نظر دستگا ه های نظارتی در مورد خمیر مرغ گفت:تکنولوژی برای تولید خمیر مرغ به حدی رسیده که پاسخگوی نگرانی ها می باشد ولی قابل درک نیست که چرا به راحتی اجازه داده می شود 70 هزار تن پروتیئن مرغ (خمیر مرغ) از چرخه تولید خارج وضرر هنگفتی به اقتصاد کشور وارد شود.
وی اظهار نظر در مورد میزان نمک ونیترات در فرآورده های گوشتی را غیر کارشناسی دانست وگفت:بخش کارشناسی صنعت به طور مستمر مشغول بهبود فرآیند تولید در چارچوب استاندارد کارخانه ای2303است.
وی در مورد هجمه ها به استفاده از گوشت بوفالو در تولید گفت:گوشت بوفالو یا گاو میش در 40 تا 45 کشور جهان از اروپا تا کانادا وآسیا منبع تامین پروتیین سوسیس وکالباس است واین درحالی است که هجمه ها باعث شده سال 93 و94 حتی یک کیلو گوشت بوفالوهم وارد کشور نشود.

ارسال نظرات
موضوعات روز