پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
مجله کتابستان در گفت وگویی طولانی و بسیار خواندنی با ر. اعتمادی ، آن قسمت از تاریخ روزنامه نگاری ایران را مرور کرده است که علاوه بر تاریخ روزنامه نگاری، تاریخ شفاهی جامعه ایرانی و توسعه روند شهرنشی هم هست.
کد خبر: ۱۰۳۴۹
تیتر20 - اگر امروز به کسی بگویند که چندین دهه قبل فقط یکی دو نفر، به تنهایی با نوشتن کتاب و انتشار مجله، تقریبا تنها امپراتوری رسانهای و تامین کننده خوراک برای جوانان بودند، همان قدر عجیب است که 50 سال پیش به کسی گفته میشد روزی هر آدمی میتواند یک تلفن همراه در جیب خود داشته باشد که تقریبا تمام امورات زندگی اش را از توی آن اداره کند در کسری از ثانیه با هر جای دنیا که دوست دارد، تماس بگیرد. اما هر دوی این مساله حقیقت دارد.
ر. اعتمادی همان کسی است که به مدت یکی دو دهه انبوهی از مخاطبان جوان را به وسیله انتشار مجله «جوانان» و تعدادی از پرتیراژترین کتابهای عامه پسند، به خود جلب کرده بود. او با نوشتن کتابهای عام پسند عاشقانه، خیل گسترده ای از دختران و پسران را به دنبال خود میکشید.
این روزنامه نگار و نویسنده پرمخاطب به یکی از دورههای روزنامه نگاری ایران تعلق دارد که در آن پایههای نسل جدید روزنامه نگاران در حال شکلگیری بود. دوره ای رونق مطبوعات را به دنبال داشت که عمدتا در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی و حوزههای عمومی فعالیت می کردند.
اسماعیل جمشیدی، سیروس علی نژاد و دیگران تقریبا از همان نسل روزنامه نگاران قدیمی هستند که اعتمادی هم جزو آنها بود و همگی در کار خود توفیق تام داشتند.
اسماعیل جمشیدی اخیرا مجله «کتابستان» را سردبیری کرده که چهارمین شماره اش الان قابل تهیه است.
سیروس علی نژاد، در این شماره از «کتابستان» به سراغ ر. اعتمادی رفته و در گفت وگویی طولانی و بسیار خواندنی، آن قسمت از تاریخ روزنامه نگاری ایران را مرور کرده است که علاوه بر تاریخ روزنامه نگاری، تاریخ شفاهی جامعه ایرانی و توسعه روند شهرنشی هم هست.
ر.اعتمادی ، از پیگیرترین پاورقی نویسان نشریات هفتگی آن دوران بوده که سبک نویسندگی ژورنالیستی، بستری برای رونق داستان نویسی او شد.
گفت و گوی سیروس علی نژاد با ر. اعتمادی را در تازه ترین شماره «کتابستان» از دست ندهید.