دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۴
مطالعات محققان نشان می‌دهد که نوشیدنی‌ها یا غذاهای رژیمی در حقیقت سبب افزایش وزن و ابتلا افراد به دیابت می‌شوند زیرا مغز در شمارش میزان کالری موجود دچار اشتباه شده و در نتیجه متابولیسم را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۱۵۱۰۶

تیتر20- یک مطالعه جدید بیان می‌کند، در صورتی که بین شیرینی و کالری مواد غذایی «انطباق» وجود نداشته باشد، بدن فرآیند سوزاندن کالری را متوقف می‌کند.

در انجام این پژوهش، مغز ۱۵ نفر را در هنگام مصرف نوشیدنی‌های رژیمی‌اسکن کرده و آنها را با نوشیدنی‌های معمولی مقایسه کردند و میزان انرژی مصرفی بدن را نیز مورد بررسی قرار دادند.

مصرف شیرینی میزان انرژی بیشتری به همراه دارد و بیشتر بودن میزان مصرف شیرینی، کالری بیشتری نیز به همراه خواهد داشت.

در این بین مغز که به دریافت این دو در کنار هم عادت دارد در صورتی که این دو در کنار یکدیگر نباشند دچار اشتباه شده و تصور می‌کند که کالری کمتری برای سوزاندن وجود دارد.

طبق این گزارش، رژیم‌های غذایی مدرن دارای منابعی از انرژی هستند که بدن ما قبلا هرگز آن را تجربه نکرده است.

یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که وقتی طعم شیرین و انرژی دریافتی از غذای مصرفی با یکدیگر هماهنگ نباشند، انرژی کمتری متابولیزه شده و سیگنال‌های ضعیف یا نادرست به مغز ارسال می‌شود که هر یک از این اثرات ممکن است بر سلامت متابولیسم تأثیر بگذارند.

نتیجه این پژوهش نشان می‌دهد زمانی که بین شیرینی و کالری «عدم تطابق» وجود داشته باشد موجب مصرف بیشتر مواد غذایی و افزایش وزن شود.

به گفته دانشمندان، شیرین کننده‌های مصنوعی می‌توانند سطح قند خون را افزایش داده و در نهایت منجر به دیابت شوند./تسنیم
ارسال نظرات
موضوعات روز