تیتر20 - لبو به دلیل داشتن فیبر، که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک موجود باید در برنامههای غذایی ما به ویژه بیماران قلبی قرار بگیرد.
دکتر جعفریان متخصص تغذیه در خصوص خواص چغندر برای درمان بسیاری از بیماریها گفت: لبو به دلیل داشتن فیبر، که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، باید در برنامههای غذایی بیماران قلبی قرار بگیرد.
او در ادامه گفت: این فیبرهای موجود در چغندر موجب کاهش کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته قلبی در بیماران قلبی است.
چعفریان افزود: لبو که قسمت پخته شده ریشه چغندر است پاک کنندهای بسیار قوی است که می تواند معده را شست و شو دهد.
اواظهار داشت: مفید ترین و بهترین بخش چغندر برگ آن است و به ترتیب ساقه و در آخر ریشه چغندر مفید است.
اودر آخر گفت: قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت نیز مضر است./افکارنیوز