پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
مصرف فلفل و غذای تند فواید فراوانی برای سلامتی دارد البته این فواید در خانم ها بیشتر از آقایان است.
کد خبر: ۱۵۷۱۷
تیتر20- غذاهای تند یکی از محبوب ترین غذاها در سراسر دنیا به حساب می آیند. فلفل طعم بسیار متفاوتی به غذاها می دهد و فواید فراوانی دارد.
محققان دریافتند که خوردن غذای تند فواید زیادی دارد که البته فواید خوردن غذای تند برای زنان بیشتر از مردان می باشد.
گروهی از محققان بین المللی به رهبری محققان انجمن علمی پزشکی چین دریافتند خوردن روزانه از غذاهای تند می تواند خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری های قلبی، ریوی و دیابت را کاهش دهد.
طی این پژوهش 487 هزار و 375 شخص 30 تا 79 ساله پرسش نامه هایی را در رابطه با سلامت عمومی، معیارهای سلامتی، مصرف غذاهای تند، گوشت قرمز، سبزی تکمیل کردند.
محققان عنوان داشته اند خوردن غذاهای تند می تواند خطر مرگ را در مقایسه با افرادی که غذاهای تند را کمتر از یک بار در هفته می خورند، 14 درصد کاهش دهد و در افرادی که در کنار مصرف غذاهای تند الکل مصرف نمی کردند این درصد بیشتر گزارش شد.
علاوه بر این فایده مصرف فلفل در زنان بیشتر نمود پیدا می کند تا در مردان.
به گفته محققان، بعضی از عناصر زیستی موجود در فلفل می تواند بیانگر این رابطه باشند؛ فلفل تازه سرشار از ویتامین سی، کپسایسین و سایر مواد معدنی است.
کپسایسین اثرات ضد چاقی، ضد التهاب و خواص ضد سرطانی داشته و دارای آنتی اکسیدان های مفید می باشد./ساعت 24