جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱
یک مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان بر ضرورت فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش مردم نسبت به نان تأکید کرد و گفت: ما آمادگی داریم همسو با کارخانه‌ها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوس‌دار و کم‌نمک گام برداریم.
کد خبر: ۱۷۷۸۳
نان تیره

تیتر 20 - محمد کاظم‌زاده با اشاره به اینکه کیفیت آرد و نان در جایگاه مطلوبی قرار ندارد، اظهار داشت: متأسفانه ما هنوز نتوانسته‌ایم مردم را با آرد سالم آشنا کنیم و مطالبات مردم را برآورده سازیم.

وی با توجه به نگاه فرابخشی در خصوص رساندن غذای سالم به سفره شهروندان افزود: ارتباط بیشتر سازمانها، شناسایی و بررسی مشکلات موجود و در مجموع تعهد استانی می‌تواند شرایط بهتری را برای دریافت نان سالم فراهم سازد.

کاظم‌زاده با بیان اینکه آموزش به مردم در مورد مصرف نان تیره‌تر به‌عنوان نان سالم نیازمند آگاه‌سازی و تغییر در فرهنگ مردم است، گفت: معاونت غذا و دارو آمادگی دارد همسو با کارخانه‌ها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوس‌دار و کم‌نمک گام بردارد.

نان تیره‌تر، گویای غنی‌تر و سالم‌تر بودن است

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان، با تأکید بر پیشبرد آرد تولیدی کارخانه‌ها به‌سمت سالم‌سازی گفت: معاونت غذا و دارو نیز با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای به‌ویژه صدا و سیما این بینش را به مردم خواهد داد که نان تیره‌تر، گویای غنی‌تر و سالم‌تر بودن آن است.

کاظم‌زاده در وبدا افزود: نگاه مدیریت غذا به کارخانه‌ها نگاه حمایتی است و همه تلاش ما تحقق سلامت مردم و بالا بردن کیفیت محصولات غذایی به‌ویژه نان است./جام‌جم انلاین
ارسال نظرات
موضوعات روز