پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
معاون وزیر راه گفت:"به دنبال ابلاغ مصوبه و نقشه ممنوعیت ساخت و ساز بر روی گسلهای شهر تهران، برای ۱۰ شهر دیگر هم این نقشهها را در دست تهیه داریم."
کد خبر: ۲۱۲۳۴
تیتر 20 - محمدسعید ایزدی درخصوص بحث زلزله گفت: دو کار اساسی در شورای عالی معماری و شهرسازی صورت گرفته که یکی در حوزه پیشگیری از وقوع و تلاش برای شناسایی پهنههای پرخطر است. در هفتههای اخیر نقشه پهنههای پرخطر تهران ابلاغ شد که شهرداری به شدت از ساخت و ساز در این پهنهها خودداری کند و قرار شد برای ۱۰ شهر دیگر کشور هم این نقشهها تهیه شود. سازمان مدیریت و برنامهریزی نیز حمایت خود را اعلام کرده و قرار شده منابع آن را در اختیار ما قرار دهد تا بتوانیم با کمک مرکز زلزلهشناسی این نقشهها را تهیه و به شهرها ابلاغ کنیم. همه نهادها از فرآیند شناسایی پهنههای پرخطر حمایت کردند.
یکپارچهسازی کمپینهای بازسازی کرمانشاه
وی در ادامه افزود: نکته دوم به بحث بازسازی بعد از زلزله برمیگردد. ما در معاونت معماری و شهرسازی تلاش داریم تا یک شبکه همکاری مشترک بین کمپینهایی که در زلزله کرمانشاه برای کمک اعلام آمادگی کردند به وجود بیاوریم. هفته گذشته از نمایندگان ۹ گروه دعوت کردم و از آنها خواستم تا برنامههای خود را با اولویتها در بحث بازسازی هماهنگ کنند. بعضی از این گروهها تخصصی هستند ولی و سایر بخشها تخصصی نیستند. قرار شد کانون معماران معاصر ایران، محوراقدامات فنی شود و پیشنهاداتش را برای اجرای این طرحها ارایه کند.
ایزدی با بیان اینکه ۲۸ آذرماه نشست مشترکی در کرمانشاه خواهیم داشت، گفت: در این نشست با مسوولان محلی برنامههای خود را همراستا میکنیم. نمایندگان بنیاد مسکن هم حضور دارند و قرار شد معاونت معماری نقش هماهنگی بین این گروهها و دستگاههای اجرایی در بحث بازسازی را داشته باشد. توجه به الگوهای بومی و ابعاد اجتماعی در فرآیند بازسازی مورد تاکید و بیشتر توجه ما بر روی پروسههای فرهنگی اجتماعی ساکنین آسیبدیده است.
بررسی تاثیر توسعه بر بحران آب
معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی در ادامه گفت: همچنین روز دوشنبه هفته گذشته مصوبهای در شورای عالی شهرسازی داشتیم که اثرات توسعه شهرها بر اقلیم مناطق، بخصوص بحران آب مورد بررسی قرار گرفت. بر این اساس دبیرخانه موظف شد ظرف چهار ماه برنامه عملیاتی نحوه مواجهه با این بحران اقلیمی را بررسی و راهکارهای خود را ارایه کند. با تدوین این برنامه انتظار میرود بتوانیم راه حلهایی برای جلوگیری از توسعههای صنعتی که روند خشکسالی را تسریع کردند تدوین کنیم.
وی ادامه داد: سکونتگاههایی جدید که بدون توجه به پدیدههای اقلیمی و توجه به منابع آب مورد نیاز، شکل گرفتند یا شهرهایی که بدون توجه به ظرفیتهای اقلیمی مناطق، توسعه پیدا کردند مورد توجه وزیر راه و شهرسازی است. دوشنبه این هفته نیز جلسهای در این زمینه داریم که تصمیمات مقتضی اتخاذ خواهد شد./خبرآنلاین