جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۷
مدیرعامل بانک صادرات ایران مطرح کرد:
حجت اله صیدی مدیر عامل بانک صادرات ایران خبر ورشکستگی برخی بانک‌ها را که در رسانه‌ها و کانال‌های غیر رسمی منتشر شده را تکذیب کرد .
کد خبر: ۲۳۳۱۲
ورشکستگی بانک‌ها تکذیب شد/ روز‌های روشن بانک صادرات ایران در سال‌های پیش رو

تیتر20 - مدیر عامل بانک صادرات ایران خبر ورشکستگی برخی بانک‌ها را که در رسانه‌ها و کانال‌های غیر رسمی منتشر شده را تکذیب کرد و گفت: با توجه به روند افزایش نقدینگی که در سال آتی هم به طور نسبی ادامه خواهد داشت برنامه داریم تا فعالیت‌های بانک را توسعه داده و به سودآوری برسیم. مهمترین چیزی که برای سال آتی پیش بینی می‌شود این است که بتوانیم سهم بیشتری از نقدینگی را جذب کنیم و برنامه‌های عملیاتی را نیز برای تحقق این امر شروع کرده ایم.
 
حجت اله صیدی مدیر عامل بانک صادرات در مورد شروط بازگشایی نماد این بانک در بورس اوراق بهادار تهران گفت: بانک صادرات طبق قولی که به سهامداران خود در مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده در پانزدهم بهمن داده بود صورت‌های مالی میان دوره‌ای (۳ ماهه، ۶ ماهه و ۹ ماهه) بعلاوه گزارش تفسیری مدیریت را ۳۰ بهمن ماه بر روی سامانه کدال منتشر کرد.

بعد از بررسی موارد ارسال شده اگر مدارک دیگری احتیاج بود تهیه و ارائه می‌شود تا این مشکل حل شود و سازمان بورس سوال‌ها و پاسخ‌ها را طی یک اطلاعیه شفاف سازی جهت بازگشایی نماد اعلام کند. ما در تلاش هستیم تا پیش از پایان سال جاری نماد این بانک در بورس اوراق بهادار بازگشایی شود.

صیدی در مورد قیمت تئوریک هر سهم این بانک با بیان اینکه من فرمول مبتنی بر سود در بانک‌ها را به دلیل پیچیدگی صنعت بانکداری و تفاوت اساسی ترازنامه و صورت سود و زیان بانک با دیگر شرکت‌ها، برای بدست آوردن قیمت تئوریک مناسب نمی‌دانم، گفت: برای ارزش‌گذاری سهام بانک‌ها بایدعواملی مانند کیفیت دارایی‌ها، سهم بازار، میزان سپرده‌ها و ترکیب ارزان قیمت یا گران بودن منابع، تنوع فعالیت‌های بانکداری و ... را نیز به اندازه سود مورد توجه قرار داد.

مدیر عامل این بانک بزرگ بورسی در مورد حمایت از سهامداران خرد گفت: آینده سهام بانک صادرات با توجه به برنامه‌هایی که در آینده داریم بهتر از گذشته خواهد بود قیمت هر سهم بانک صادرات ایران در روز و یا هفته بازگشایی نماد در بازار سرمایه تحت تاثیر فضای کلی بورس و اقتصاد هم خواهد بود و سهامداران عمده این بانک، بدلیل اینکه نگاه بلندمدت به این سهم داشته و برنامه حمایت از سهم را پس از بازگشایی نماد در نظر دارند.
مدیر عامل بانک صادرات ایران در خصوص جبران زیان برخی سهامداران به ویژه سهامداران خرد به خبرنگار "شما نیوز" گفت: بخشی از جبران زیان سهامداران در قالب بازار گردانی قابل برطرف کردن است. ما همچنین برای برون رفت از زیان برنامه‌های ماهانه را مد نظر گرفته ایم و در حال حاضر نیز برای تسریع در رسیدن به اهداف، برنامه‌هایی را به صورت هفتگی بررسی و اجرا می‌کنیم و در نهایت هدف سال ۹۸ رسیدن به سودآوری در مجموعه است.

صیدی در مورد شایعه ورشکستگی این بانک گفت: در مورد خبر‌های غیرکارشناسی و غیرفنی منتشر شده مبنی بر عدم رعایت ماده ۱۴۱ قانون تجارت و شایعه ورشکستگی بانک صادرات ایران همانطور که گفته شد شایعه‌ای بیش نیست. ماده ۱۴۱ قانون تجارت صراحتاً می‌گوید یک شرکت بر اساس زیان‌های وارده اگر زیان انباشته نصف سرمایه اش باشد مشمول ماده ۱۴۱ می‌شود و از آنجا که بحث ورشکستگی یا رعایت نیست بلکه شمولیت است.

وی افزود: اینکه زیان انباشته بیش از سرمایه شده است یک واقعیت است و قابل انکار نیست و ما تلاش می‌کنیم آن را کاهش و به صفر برسانیم و در نهایت سودآور شویم. شما نخستین اثر این برنامه‌ها را در صورت‌های مالی پایان سال خواهید دید، زیرا اکنون روند افزایش هفتگی زیان به کاهش زیان تبدیل شده و به اصطلاح قطار در مسیر درستش قرار گرفته است.

صیدی در مورد مطالبات معوق بانک صادرات ایران گفت: بخشی از معوقات به مطالبات خرد و بخشی نیز مطالبات از بدهکاران بزرگ بانکی است که با مطالبات خرد خیلی مشکل نداریم، زیرا آن‌ها وثیقه و ضامن دارند، اما درمورد بدهکاران بزرگ ما برنامه ریزی کرده و مذاکراتی با آن‌ها برای پرداخت معوقات انجام می‌دهیم. بخش مهم دیگر مطالبات بانک صادرات ایران از دولت به میزان ۲۱ هزار میلیارد تومان می‌باشد البته در این مورد نیز با ریسک وصول مواجه نیستیم بلکه زمان وصول برای ما مهم است. آنچه که در بودجه پیش بینی شده تهاتر مطالبات و بدهی‌ها برای بانک‌ها و اوراق خزانه است که ابزاری بسیار مناسب و البته ناکافی است.

صیدی با بیان اینکه بانک‌ها دوست دارند برای مطالبات خود از دولت نیز سود دریافت کنند گفت: صحبت‌هایی مبنی بر پرداخت سود به مطالبات بانک‌ها از سوی دولت که در رسانه‌ها مطرح شده است را غیرقطعی خواند. دولت در قالب سپرده‌های بانک مرکزی، تسهیلات و مشارکت در پروژه‌های مختلف دولتی کمک فراوانی به بانک‌ها می‌کند.

وی در خصوص افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها گفت: به هر حال این یک فرصت است باید بررسی و ارزشگذاری شود. یکبار بانک در گذشته نه چندان دور این فرایند را انجام داده و ما برای انجام مجدد این فرایند حتما باید بررسی اقتصادی بکنیم تا در صورت حصول نتیجه از مزایای آن استفاده ببریم.

صیدی در مورد ساماندهی سپرده گذاران موسسه‌های میزان و ثامن و اقدامات صورت گرفته گفت: وظیفه بانک صادرات ایران این بود که به نظام پولی بانکی کشور کمک کنند تا بازار پول آرامش خوبی پیدا کند. مدیریت قبلی بانک صادرات با مذاکراتی که با بانک مرکزی داشته اند تصمیم گرفتند تا سپرده گذاران این بانک‌ها از دستگاه‌های خودپرداز بانک صادرات پول نقد سپرده خود را دریافت کنند.

صیدی در مورد چشم انداز آتی بانک صادرات ایران گفت: پتانسیل این بانک برای سودآوری فراوان است. این بانک بیش از ۲۴۰۰ شعبه در سراسر کشور دارد. برند و نام تجاری بانک صادرات مورد اعتماد مشتریان است و همین مورد به ما کمک می‌کند تا جذب سپرده بیشتری داشته باشیم. از طرف دیگر، بیش از نصف جمعیت کشور یعنی ۴۵ میلیون مشتری داریم و حدود ۷۰ میلیون کارت در دست مردم نیز از دیگر پتانسیل‌های خوب برای سودآوری بانک است. پتانسیل بعدی بانک برای سودآوری شبکه خارج از کشور است که در ٢٢ شعبه خارجی از جمله کشور‌های امارات، قطر، لبنان و عمان در منطقه و در اروپا و آسیای میانه فعال هستیم. خوشبختانه بانک صادرات ایران از لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا خارج شد در واقع به معاملات بین‌المللی اروپا وصل شدیم.

وی در ادامه افزود: منبع دیگر جهت سودآوری بانک فروش شرکت‌های زیرمجموعه به جز شرکت‌های مالی، اموال مازاد شرکت‌ها و دارایی‌های این بانک است که ممکن است قدری زمان بر باشد، اما هدف این است که بانک به بانک‌داری بپردازد نه بنگاه‌داری و اگر شرکتی هم داشته باشد، فقط شرکت‌های مالی مانند صرافی، تأمین سرمایه، کارگزاری و بیمه باید باشد که برای تکمیل زنجیره خدمات پولی و مالی ضروری است.

صیدی با بیان اینکه ما توانسته ایم با فروش گواهی سپرده جذب منابع کنیم گفت: ما در یک هفته نخست فروش اوراق گواهی سپرده بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان جذب منابع جدید از طریق فروش این اوراق داشته ایم.

وی همچنین به نقش بانک صادرات در اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: حدود ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی و همچنین در قالب تسهیلات ازدواج، تسهیلات قرض الحسنه و ... داده‌ایم.

صیدی گفت: مشکلات بانک‌ها با برنامه، مقداری سماجت و پشتکار قابل حل می‌باشد بانک صادرات قدمت ۶۵ ساله دارد ویکی از بزرگترین دارایی‌های کشور محسوب می‌شود. تمام تلاش ما در راستای کاهش بهای تمام شده پول و افزایش درآمد‌ها است تا بتوانیم به سودهی برسیم./شمانیوز
ارسال نظرات
موضوعات روز