شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۲
محققان کوچکترین رایانه جهان را تولید کردند.
کد خبر: ۲۶۴۸۴
فسقلی ترین رایانه دنیا ساخته شد!

تیتر20 - محققان دانشگاه میشیگان رکورد ساخت کوچکترین رایانه جهان را شکسته و نمونه ای عملیاتی به طول ۰.۳ میلی متر ساخته اند.

به گزارش دیلی میل، دانشگاه میشیگان رکورد شرکت آی بی ام برای ساخت کوچکترین رایانه جهان را شکستند. آنها رایانه ای را با طول ۰.۳ میلی متر ساخته اند.

به گفته محققان این میکرو درایو از یک دانه برنج کوچکتر است. البته محققان دانشگاهی مطمئن نیستند که بتوان این دستگاه را رایانه خواند زیرا به محض قطع برق تمام برنامه نویسی و تاریخ های آن پاک می شوند.

دیوید بلائوو محقق ارشد پروژه ساخت این سیستم می گوید: هنوز مطمئن نیستیم که بتوان این دستگاه ها را رایانه نامید. آمار این دستگاه ها حداقل قابلیت عملکرد ملزوم را دارند.

به هرحال آی بی ام در ماه مارس این رایانه یک در یک میلیمتری را به عنوان Think ۲۰۱۸رونمایی کرد. قبل از آن کوچکترین رایانه جهان یک دستگاه Michigan Micro Mote در ابعاد ۲ در ۲ در ۴ میلیمتر بود که قابلیت حفظ برنامه و اطلاعات حتی هنگام خاموش بودن را داشت.

اما دستگاه جدید دانشگاه یک دهم رایانه آی بی ام و چنان کوچک است که حتی آنتن های رادیویی معمول را نیز ندارد. در عوض اطلاعات را به وسیله نور دریافت و منتقل می کند. همچنین یک ایستگاه کوچک، نور را برای برنامه ریزی و دریافت اطلاعات فراهم می کند.

بلائو در این باره می گوید: ما به طور کلی باید با روش هایی جدید مدار را طراحی می کردیم که به برق کمتری نیاز داشته باشد و همزمان قابلیت تحمل نور را نیز داشته باشد.

نور منتشر شده از دستگاه مرکزی و همچنین از ال ای دی این دستگاه کوچک، می تواند امواجی در مدارهای کوچک ایجاد کند.

این دستگاه با استفاده از حسگر دقت ساخته شده است. بنابرای رایانه می تواند دما را در کوچکترین مناطق مانند خوشه ای از سلول ها ردیابی کند و با دقت ۰.۱ درجه سلیوس گزارش دهد.

محققان امیدوارند این دستگاه را بتوان در ارزیابی درمان های سرطان و همچنین انکولوژی به کاربرد، زیرا دمای تومورها بیشتری از نقاط معمولی بدن است./مهر
ارسال نظرات
موضوعات روز