محققین اذعان دارند که مطالعه ی آن ها نشان می دهد که یا نوزادان آسیب پذیری کمتری نسبت به این ویروس دارند و یا شاید این نوزادان کمتر در معرض این ویروس جدید قرار گرفته اند. شاید کودکانی که درگیر این ویروس شده اند، دارای علائم کمی بوده اند و به دکتر و بیمارستان نیاز نداشته اند. همه ی کودکانی که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته اند، یک فرد کرونایی درون خانواده ی خود داشته اند.
تا روز تهیه ی گزارش دانشمندان، 63،000 نفر در چین به ویروس جدید کرونا آلوده شده بودند که این عدد نشان می دهد میزان مبتلایان از تخمین هایی که زده می شد، بیشتر بوده است که شاید این موضوع به دلیل روش چینی ها در جستجو به دنبال بیماران کرونایی بوده است.
در مطالعه ی دیگری که در تاریخ 12 فوریه در مجله ی Lancet منتشر شده است، محققین دریافته اند که نوزادان متولد شده با سزارین مادران کرونایی، دچار این بیماری نشده اند. از مایع آمنیوتیک شش مادر باردار مبتلا به کووید-19 نمونه برداری شده و مشخص شده است که ویروس کرونای جدید در آن رسوخ نمی کند. خون بند ناف نوزادان و شیر این مادران نیز مورد آزمایش قرار گرفته است و موردی از کووید-19 در آن ها یافته نشده است. مادرانی که در این تحقیق مورد مطالعه قرار گرفته اند، همگی در سه ماهه ی سوم بارداری خود بوده اند؛ بنابراین مشخص نیست که اگر مادر در ماه های اولیه دچار کرونا شود، جنین وی آسیب می بیند یا خیر؟ متولد شدن نوزاد به صورت طبیعی نیز هنوز مورد مطالعه قرار نگرفته است.
رسانه های چینی گزارش داده اند که یک نوزاد پس از یک روز از تولد دچار کووید-19 شده است و همه نگران بودند که شاید حین متولد شدن مبتلا به این ویروس شده است، ولی اکنون مشخص شده است که امکان این موضوع کم است./ همگردی