بر اساس این گزارش که در وبسایت futurefive نیز آمده است از جمله کشورهایی که بیشترین جذابیت را برای مجرمان سایبری داشتند، میتوان به نیوزلند، انگلستان، سنگاپور، دانمارک، ایرلند، ایالات متحده آمریکا، نروژ، امارات متحده عربی، سوئد و ایسلند اشاره کرد.
این کارشناسان با شاخص Cyber Risk Index (CRI) وضعیت امنیت سایبری را بر اساس تعداد افراد ساکن یعنی جمعیت و وسعت کشورهای مختلف سنجیده و تعیین میکنند.
همچنین طبق این گزارش میزان حملات سایبری در اروپای شمالی رتبه نخست رده بندی خطرناکترین و آسیبپذیرترین مناطق مختلف جهان را به خود اختصاص داده است که بعد از آن منطقه آمریکای شمالی در رتبه دوم ایستاده است.
دنیل مارکوسون، یکی از کارشناسان حفاظت از حریم خصوصی دیجیتال فعال در این موسسه تحقیقاتی در این خصوص خاطرنشان کرده است: کمتر پیش میآید که هکرها و مجرمان سایبری به دنبال یافتن قربانی و افراد باشند، بلکه آنها معمولاً به دنبال کشف فرصت های بهتر هستند که معمولا این اتفاق در اماکن عمومی رخ میدهد.
وی در ادامه سخنان خود افزود: کاربران باید توجه داشته باشند هر چه مدت زمان بیشتری را در فضای مجازی و اینترنت صرف کنند، طبیعتاً از سرویسهای اینترنتی بیشتری نیز استفاده میکنند و با پرداخت های آنلاین بیشتری سر و کار دارند که همین مسئله موجب میشود احتمال و ریسک نفوذ هکرها و مجرمان سایبری نیز بیشتر شود./ایسنا