اما متاسفانه جلسه با چالش جدی مواجه شد. علیرغم اینکه تمام واحدهای معدنی از سوی معاونت معدنی به این جلسه دعوت شده بودند؛ اما عدم حضور فولادسازهای بزرگ مانند: فولاد خوزستان، فولاد هرمزگان و فولاد خراسان در این جلسه خودنمایی میکرد و این امر اعتراض انجمن فولاد را در پی داشت.
نکته قابل تامل بعدی این است که علیرغم مطالعات کارشناسی و حسابرسی شده کارشناسان فولادی و معدنی، هیچ گونه گزارش فنی و کارشناسی در این جلسه ارائه نشد و بالعکس تلاش شد تا این جلسه در نهایت با اجماع به جمع بندی برسد. با توجه به اینکه طرفین موضوع یعنی انجمن فولاد و انجمن معدنی به مواضع خود تاکید داشتند، جلسه بدون نتیجه پایان یافت.
بر اساس این گزارش: در این جلسه دو مهمان ویژه آقایان، آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند. حال سوال اینجاست، حضور آقای پورابراهیمی از نمایندگان نزدیک به محافل معدنی بدون حضور طرف فولادی چه معنایی میتواند داشته باشد؟ اگر نیاز به حضور نماینده مجلس در این جلسه احساس میشود، قاعدتا باید رئیس کمیسیون صنایع در این جلسه حضور پیدا کند.
در نهایت پس از کشمشهای طولانی در این جلسه، تصمیم بر آن شد تا یک کارگروه 5 نفره تشکیل و تا 10 روز آینده قیمت کنسانتره و گندله را تعیین کنند. حالا سوال اینجاست که اعضای این کارگروه قرار است به سمت کدامین یک از طرفین سنگینی کند؟ اگر اعضای این گروه 5 نفره از اعضای خبره و صاحب نظر تعیین شود، قطعا میتواند به تعیین تکلیف این موضوع کمک شایانی کند./ایلنا