پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
محمد اسماعیل قدس: یکی از کارهایی که «دلپذیر» از ابتدا و حتی در کارخانه جدیدش صورت داده است، تغییر در توسعه ماشینآلات، محصولات و خطوط بوده است.
کد خبر: ۵۰۶۲۲
تیتر20 - محمد اسماعیل قدس، رییس هیأت مدیره شرکت صنایع غذایی کدبانو (دلپذیر) گفت: هر مجموعهای اگر ریشه و بنیاد درستی نداشته باشد، مطمئن باشید که روزی از توسعه باز میایستد، توسعه باید با توجه به علم و تجربه روز و نگاه به بیرون صورت گیرد.
وی افزود: یکی از کارهایی که «دلپذیر» از ابتدا و حتی در کارخانه جدیدش صورت داده است، تغییر در توسعه ماشینآلات، محصولات و خطوط بوده است.
رییس هیأت مدیره شرکت صنایع غذایی کدبانو اظهار داشت: روزی که کارخانه جدید راهاندازی شد، خط تولید «کچاپ»هات فیلینگ را راهاندازی کردیم و یک ماه قبل این خط را کنار گذاشتیم و خط جدیدی را با نام «کلد فیلینگ» راه انداختیم.قبلا «کچاپ» را در پلیاتیلن پر میکردیم الان این ظروف را تغییر دادهایم، تا از دنیا عقب نمانیم با وجود اینکه خطوط مدرنی داشتیم.
قدس افزود: بنابراین همیشه در ساخت و ساز و تغییر ماشینآلات جدید هستیم. برای سال 1400 در کارخانه فعلی 25 هزار مترمربع ساختوساز انجام میدهیم که از الان هم شروع شده و قرار است یک سری اجناس جدید به سبد کالای مجموعه اضافه کنیم، خط تولید بستهبندی حبوبات، ادویه جات و خط کامل سبزیجات فریز را برای تولید خودمان و بستهبندی مصرف کننده از این جملهاند.
وی تصریح کرد: همچنین قصد داریم خط سبزیجات خشک و میوه جات خشک را با استفاده از تکنولوژی روز ایجاد کنیم، برخی از این طرحها امسال و برخی تا 6 ماهه اول سال 1401 به بهرهبرداری میرسند./اقتصاد سبز