شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۵۷
برخی مواد غذایی تا چند روز یا مدت‌ها بعد از گذشتن تاریخ انقضاء درج شده روی آن‌ها همچنان سالم هستند و می‌توان آن‌ها را مصرف کرد.
کد خبر: ۵۴۴۱

تیتر20 - برخی مواد غذایی تا چند روز یا مدت‌ها بعد از گذشتن تاریخ انقضاء درج شده روی آن‌ها همچنان سالم هستند و می‌توان آن‌ها را مصرف کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ عمر مفید برخی از مواد غذایی که از نظر قانونی باید روی محصول به طور مشخص و واضح درج شود نمی‌تواند نشان‌دهنده واقعی کیفیت برخی مواد غذایی در مدت زمانی مشخص باشد. به گفته برخی از محققان بریتانیایی، برخی از مواد غذایی بعد از انقضاء درج شده بر روی آن‌ها نیز قابل استفاده و سالم هستند. 

گاهی اوقات تاریخ درج‌شده روی محصول به این معنا است که تا آن زمان محصول تازه و باطراوت است اما بدین معنا نیست که بعد از آن تاریخ مصرف آن خطرناک و مضر است. در اینجا به برخی از این مواد غذایی و محصولات اشاره می‌کنیم: 

تخم‌مرغ 
اگر تخم‌مرغ به‌درستی در یخچال نگهداری شود می‌تواند 3 تا 4 هفته سالم بماند. برای این کار تخم‌مرغ‌ها را زمانی از یخچال خارج کنید که فورا می‌خواهید آن‌ها را استفاده کنید و حتی چند دقیقه قبل از استفاده آن‌ها را از یخچال خارج نکنید. 

شیر  
یک هفته بعد از گذشتن تاریخ انقضاء درج شده بر روی کارتون‌های شیر هنوز هم می‌توان آن‌ها را مصرف کرد. در واقع فاسد شدن شیر را می‌توان به‌راحتی با توجه به ظاهر، بو و طعم آن تشخیص داد.  

سس کچاپ 
اگر کچاپ را به درستی در یخچال نگهداری کنید کیفیت آن تا 6 ماه بعد از تاریخ انقضاء همچنان خوب می‌ماند. اگر هرگونه کپک یا بوی بدی را در آن احساس کردید دیگر آن را مصرف نکنید. 

روغن زیتون 
عمر مفید روغن زیتون می‌تواند تا 2 سال باشد. برای حفظ خواص مغذی آن توصیه می‌شود که آن را در محیطی خنک و تاریک نگهداری شود تا از فساد آن جلوگیری شود. 

ترشیجات 
عمر مفید شیشه ترشی که باز شده است تا یک سال است البته اگر آن را در یخچال نگهداری کنید. 

سرکه 
می‌توان گفت عمر مفید سرکه انتها ندارد و اگر تغییراتی در بو یا رنگ آن حس کردید مصرف آن را متوقف کنید. 

چاشنی‌های غذا 
چاشنی‌های غذا همچوم فلفل و دارچین تا دو سال بعد از انقضاء قابل استفاده هستند اما باید حتما آن‌ها را در شیشه و در مکانی خشک و تاریک نگهداری کرد. 

منبع:healthy and natural life

ارسال نظرات
موضوعات روز