پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۲
قائم مقام مدیرعامل شرکت بیمه سرمد، اظهارکرد:تعدادی از افراد به دلیل مشکلات مالی نمی توانند بیمه نامه شخص ثالث را با شرایط کنونی خریداری کنند ولی اگر بتوان از منابع مالی بیمه گذار در بانک برای پوشش حق بیمه استفاده کرد به نفع بیمه گر و بیمه گذار خواهد بود.
کد خبر: ۵۷۱۴۱

تیتر۲۰- "مهدی مهدوی"  گفت: اکچوئری بیمه مطابق با آیین نامه 94 به گونه ای است که ضریب خسارت شرکت نباید به بالای 80 درصد برسد درنتیجه شرکت بیمه باید تعرفه های خود را براین اساس مدیریت کند.

براساس آمارهایی که وزارت صمت از تقسیم ‌بندی دهک‌های بازار خودروی کشور منتشر کرده، حدود 48.9 درصد ازمردم ایران قدرت خرید خودروهای بالاتر از ۲۰۰ میلیون تومان را ندارند.

این دهک‌بندی که براساس قدرت خرید خودرو تنظیم شده نشان می‌دهد قدرت خرید ۸۸ درصد از مردم ایران زیر ۴۰۰ میلیون تومان است.

قائم مقام مدیرعامل شرکت بیمه سرمد، با بیان اینکه درحال حاضر ضریب خسارت صنعت بیمه در رشته شخص ثالث بالای 100 درصد است، افزود: نرخ حق بیمه با توجه به درآمد عموم افراد جامعه عدد قابل توجه ای است و برای بسیاری از اشخاص پرداخت این مبلغ امکانپذیر نیست.

وی،تصریح کرد:یک روش خروج از این وضعیت، فروش قسطی است که آیین نامه ممنوعیتی برای این موضوع  ایجاد کرده و بیمه نامه را نمیتوان در بیش از 6 قسط فروخت که این مساله با شرایط جامعه در تضاد است .

مهدوی، اذعان داشت که اگر تعداد اقساط افزایش یابد می تواند به افراد در خرید بیمه نامه کمک کند اما نهاد ناظرهم به دلیل اینکه بیمه نامه شخص ثالث، مسئولیت افراد در مقابل شخص ثالث است و شرکت متعهد است که خسارت در مقابل اشخاص ثالث را پرداخت کند با اقساط بیشتر از 6 موافق نیست.

وی، ادامه داد:اگر حق بیمه ها وصول نشود شرکت بیمه هم توانایی پرداخت خسارت را نخواهد داشت اما می شود با تمهیداتی، بیمه نامه شخص ثالث را به صورت تمام قسط ارائه کرد، به عنوان مثال بسیاری از شرکت ها با سازمان هایی که به صورت کسر از حقوق پرسنل انجام می شود، کار می کنند ولی عموم افراد که به این فضا دسترسی ندارند.

قائم مقام مدیرعامل شرکت بیمه سرمد، گفت:خرید بیمه نامه شخص ثالث با شرایط نقدی یا قسط کمتر، برای بسیاری ازافراد جامعه با توجه به اینکه مبلغ حق بیمه عدد قابل توجهی است، دشوار بوده و آمارها هم نشان می دهد که عده ای ازافراد قید خرید این بیمه نامه را می زنند که ریسک این موضوع برای جامعه بالا است.

مهدوی، اظهارکرد: حق بیمه نمی تواند پایین تر بیاید چون نهاد تصمیم گیر که مبلغ دیات را تعریف می کند یک ارگان جدا و نهاد دیگری است و حق بیمه شخص ثالث هم مبتنی بر مبلغ دیه تعریف می شود.

وی، با مطرح کردن راهکاری دیگر که نیاز به تغییر قانون شخص ثالث دارد، گفت: حق بیمه می تواند براساس پیمایش و میزان استفاده خودرو تعریف شود که در این صورت عدالت اجتماعی هم رعایت شده و حق بیمه ها به تناسب گرفته می شود.

قائم مقام مدیرعامل شرکت بیمه سرمد، خاطرنشان کرد که تعریف حق بیمه براساس پیمایش خودرو در بیمه نامه های بدنه اتومبیل را هم می توان اجرایی کرد و تعدادی از شرکت های بیمه ای هم این الگو را مدل سازی کرده اند که حق بیمه متناسب با میزان استفاده باشد.

مهدوی، پیشنهاد داد که می شود بیمه نامه را با سیستم های دیگر ترکیب کرد یعنی با کمک سیستم بانکی و استفاده از منابعی که بیمه گذار در بانک دارد حق بیمه را تامین کرد.

به گفته وی، سرمایه گذاری شرکت بیمه به کمک بخشی از اعتبارات فرد در بانک، انجام و از محل سود بخشی از حق بیمه تامین می شود اما این موضوع مستلزم تغییر قوانین است.

وی، ادامه داد: بیمه مرکزی هم نگرانی های درستی درنحوه وصول حق بیمه دارد ولی اگر مدل های تامین منابع مالی برای حق بیمه تعریف شود که نقدینگی مستقیما از حساب فرد کسر نشود هم به نفع بیمه گذار خواهد بود و هم شرکت بیمه می تواند در عین حال که ریسک خود را کنترل می کند بازار را نیز جذب کند./چابک آنلاین

ارسال نظرات
موضوعات روز