يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۱
در همایش بین المللی صنعت پخش عنوان شد؛
کارگر اظهار کرد: نبود نظام مدون و متولی مستقیم در صنعت پخش، موازی کاری، قیمت گذاری دستوری و ... از جمله مهم‌ترین چالش‌های صنعت بخش است.
کد خبر: ۶۲۱۵۸

تیتر۲۰ -  سهراب کارگر رییس انجمن ملی صنعت پخش در مراسم گشایش پنجمین نمایشگاه و کنفرانس بین المللی صنعت پخش ایران در جزیره کیش طی سخنانی ضمن در خصوص مشکلات صنعت پخش در کشور گفت: نبود متولی واحد و پیگیری موضوعات صنعت پخش از چند وزارتخانه، تصدی گری شدید سازمان های دولتی و عدم برون سپاری امور اجرایی به انجمن ها، وجود قوانین متعدد و متضاد اجرایی، قیمت گذاری دستوری و عدم توجه به مارجین های واقعی کلی زنجیره و مشکلات مالیاتی، تامین اجتماعی و تفسیر رای های غیرکارشناسانه از جمله مشکلات اصلی صنعت پخش است. 

او در خصوص اهمیت صنعت پخش در زمینه حفظ و افزایش سلامت و رفاه عمومی خاطرنشان کرد: صنعت پخش در راستای همسویی با دولت نقش مهمی در نظام تنظیم بازار و توزیع کالا دارد و می تواند برای افزایش فروش تولیدکنندگان و واردکنندگان و مقابله با قاچاق نقش پر رنگی داشته باشد.

کارگر با اشاره به  سیر تکاملی کنفرانس صنعت پخش گفت: هدف اصلی این کنفرانس در دوره نخست معرفی جایگاه صنعت پخش در زنجیره عرضه بود.

او  افزود: ارزش آفرینی صنعت پخش، بررسی شیوه های نوین در توسعه و توانمندی های صنعت پخش، آینده پژوهی و الگوهای نوین کسب و کار در صنعت پخش  در دورهای گذشته این کنفرانس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رییس انجمن ملی صنعت پخش گفت: در کنفرانش پنجم با توجه به وقفه سه ساله در برگزاری این کنفرانس مقرر شد نمایشگاه در کنار کنفرانس برگزار شود تا بتوان به صورت جامع تری به این صنعت پرداخته شود.

کارگر در خصوص برنامه های آینده انجمن برای برگزاری بهتر کنفرانس صنعت پخش گفت: انجمن ملی صنعت پخش بر اساس یک برنامه ریزی سه ساله در حال ایجاد یک کنفرانس توزیع و فروش محصولات با همکاری کشورهای همسایه است که در این ارتباط تفاهم نامه اولیه آن در FMCG کنفرانس با حضور نمایندگان کشورهای علاقمند در کنفرانس ایجاد خواهد شد.

کارگر اظهار کرد: نبود نظام مدون و متولی مستقیم در صنعت پخش، موازی کاری، قیمت گذاری دستوری و غیره از جمله مهم‌ترین چالش‌های صنعت بخش است.

او گفت: صنعت پخش نقش مهمی در نظام تنظیم بازار و توزیع کالا دارد و می‌تواند برای افزایش فروش تولیدکنندگان و واردکنندگان و مقابله با قاچاق نقش پر رنگی داشته باشد.

او افزود: انجمن ملی صنعت پخش بر اساس یک برنامه ریزی سه ساله در حال ایجاد یک کنفرانس توزیع و فروش محصولات با همکاری کشورهای همسایه است که در این ارتباط تفاهم نامه اولیه آن با حضور نمایندگان کشورهای علاقمند در کنفرانس ایجاد خواهد شد.

در ادامه این‌مراسم معاون تجارت و خدمات وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ریشه تورم کنونی نقدینگی است، اما صنعت نیاز به سرمایه در گردش دارد و نمی‌شود راه رشد نقدینگی را بست، گفت که تنها راه موجود حرکت پول در کانال تولید و توزیع کالا است که با توجه به وجود کارهای غیرمولد و تورم زا در بخش توزیع، برای تحقق هدایت پول به بخش مولد، راهی جز تغییر نظام سنتی توزیع نداریم.

او با بیان اینکه در حال حاضر سیستم توزیع برخی حوزه‌ها مثل لوازم یدکی تغییر کرده و می‌شود روی سایر حوزه‌ها نیز کار کرد، تصریح کرد: اخیرا این بحث در رابطه با توزیع طلا نیز مطرح بود. به طور کلی سه رکن حمل و نقل، انبارش و فناوری اطلاعات در بخش توزیع مهم است.

او اظهار کرد: ریشه تورم کنونی که باعث رکود شده و مشکلات دیگر هم ایجاد کرده، نقدینگی است. هر سال به نقدینگی اضافه می‌شود، اما رشد اقتصادی به این اندازه نیست و منجر به تورم شده، اما الآن صنعت نیاز به سرمایه در گردش دارد، پس نمی‌شود راه رشد نقدینگی را بست. تنها راه موجود حرکت پول در کانال تولید و توزیع کالا است.

او افزود: کسانی که در بخش غیرمولد و تورم زا مثل خرید و فروش، احتکار و سوداگری هستند، بیشتر در نظام توزیع فعالیت می‌کنند. البته این افراد در بخش تولید هم هستند؛ برای مثال کسانی که مواد اولیه تهیه می‌کنند، اما به جای تولید آن را می‌فروشند. اما به طور کلی کار غیر مولد و تورم زا در بخش توزیع بیشتر است.

او افزود: اما توزیع کالا به خودی خود دارای ارزش است. بنابراین اگر توزیع کالا هوشمند شود به حرکت پول در بخش مولد کمک می‌شود. پس راهی جز تغییر نظام سنتی توزیع نداریم.

ارسال نظرات
موضوعات روز