جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۶
استرس، خشم، غم و اندوه حالاتی هستند که در برخی افراد منجر به روی آوردن بیش از حد به مواد غذایی شوند، حتی اگر فرد گرسنه نباشد.
کد خبر: ۶۴۱۹
تیتر20 - استرس، خشم، غم و اندوه حالاتی هستند که در برخی افراد منجر به روی آوردن بیش از حد به مواد غذایی شوند، حتی اگر فرد گرسنه نباشد.

میل به خوردن بیش از حد غذا یا همان پرخوری عصبی یک راه سریع برای افزایش وزن است و این مشکل زمانی جدی تر می شود که شما مبتلا به دیابت، چاقی و یا فشار خون بالا نیز باشید.

افرادی که دچار پرخوری احساسی هستند، احساسات خود را با روی آوردن به غذا برطرف می ‌کنند. به عبارت دیگر به دلیل مسائل احساسی به خوردن رو می‌ آورند. با این حال توصیه هایی برای کنترل این عارضه وجود دارد:

فرق گرسنگی واقعی و احساسی را تشخیص دهید: گرسنگی احساسی می تواند ناگهان یا در اثر چند موضوع استرس زا ایجاد شود یعنی زمانی که نشانه های گرسنگی را ندارید و بدون فکر شروع به خوردن می کنید.

حس‌های مختلف را بشناسید: یکی از دلایل این نوع خوردن ممکن است عصبانی شدن از چیزی باشد و این که به دنبال آرامش در غذا باشید. ممکن است عصرها یعنی زمانی که احتمال بودن با سایرین کمتر است، بیشتر احساس تنهایی کنید و با این بهانه که غذا آرامش ‌بخش است به آن روی بیاورید. بسیاری از افرادی که دچار خوردن احساسی هستند، می‌ خواهند خلا خود را با غذا پر کنند. ممکن است بعد از برگشت به خانه احساس استرس کنید و برای رفع این حالت، به دنبال غذا باشید. ترس و تردید دیگر عوامل بی ‌دلیل خوردن هستند. ممکن است هنگام ترس غذا را دوست قابل اعتماد خود بدانید.

غذایی که می ‌خورید و حسی که دارید را یادداشت کنید: احساس‌ های ناخوشایند خود را مشخص کنید و یاد بگیرید قبل از روی آوردن به غذا به عنوان منبع آرامش، چطور با احساسات مختلف مقابله کنید.

گزینه‌ های جایگزین پیدا کنید: اگر خوردن شما از روی یکنواختی یا تنهایی است، روش ‌های دیگری برای گذراندن اوقات فراغت خود پیدا نمایید. تنهایی منجر به غمگینی و غم منجر به جدایی و کناره ‌گیری از مردم خواهد شد.

با اطرافیانتان تماس داشته باشید: دسترسی به دوستان یا خانواده یادآور آن هستند که افرادی به فکر شما هستند و تنها نیستید.

ورزش کنید: فقط 10 دقیقه پیاده روی هنگامی که احساس می کنید می خواهید غذا بخورید، باعث کاهش میزان استرس شده و میل به خوردن را کاهش می دهد. ورزش می تواند به دلیل آزاد شدن اندورفین، خلق و خوی شما را تغییر دهد./مهر


ارسال نظرات
موضوعات روز