پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
شاید انگشت شمار باشند كسانی كه پول را چرک كف دست میدانند، چون حتی سرسختترین آدمها هم به اجبار آموختهاند كه پول میتواند حلال بسیاری از مشكلات باشد.
کد خبر: ۶۵۳۹
تیتر20 - شاید انگشت شمار باشند كسانی كه پول را چرک كف دست میدانند، چون حتی سرسختترین آدمها هم به اجبار آموختهاند كه پول میتواند حلال بسیاری از مشكلات باشد. به گزارش شفا آنلاین، بسیاری افراد در زندگی اهداف بلند و کوتاه مدتی را برای خود ترسیم میکنند و با فکر به آنها تلاشهایشان را مضاعف میکنند؛ لحظه به لحظه به اهدافشان نزدیکتر میشوند و میرسد روزی که به آرزوهای کوچک و دستیافتنی خود میرسند اما در کمال تعجب و ناباوری ناگهان احساس ذوق و هیجان آنها کاهش مییابد و آنطور که باید خوشحال نمیشوند.
اگر شما هم جزء آن دسته افرادی هستید که با رسیدن به اهداف و آروزهایتان به حد کافی خوشحال و راضی نمیشوید، نگران نباشید زیرا علم پزشکی توجیهی جالب برای این واکنش دارد و تا حدودی این حالت را طبیعی قلمداد میکند.
آدرنالین، مقصر اصلی است نه شما! به گفته محققان و دانشمندان، هنگام ترسیم یک رویا، آرزو یا هدف و فکر کردن به آنها، در خون مقدار کمی دوپامین و آندرنالین ترشح میشود و میزان کمی از آن ها در بدن میماند اما به محض رسیدن به این آروزهای کوچک یا بزرگ ناگهان سطح ترشح دوپامین برای مدتی کوتاه به شدت افزایش مییابد و سپس ناپدید میشود و جای خود را به آدرنالین میدهد.
فکر کردن بیش از حد به مشکلات مالی و چگونه تطبیق دادن درآمد با آنها سبب افزایش فشار روحی می شود و آدرنالین بیشتری در بدنتان ترشح می شود در نتیجه احساس افسردگی می کنید.
به همین دلیل است که پس از رسیدن به آرزو یا درخواستی که همواره داشتهاید، آنطور که باید شادی نمیکنید. وقوع این واکنش در بدن طبیعی است و تا حدودی از کنترل شما خارج است پس سعی کنید با فکر کردن به این موضوع خود را سرزنش نکنید. در واقع، تعجبی ندارد که بعد از افزایش حقوق یا رسیدن به موقعیت شغلی بهتر پس از مدتی نسبت به آن بیتفاوت یا حتی ناراحت باشید. البته افزایش و استمرار این حالت طبیعی نیست و ممکن است ریشه در سایر مشکلات داشته باشد.
برای رسیدن به پیشرفت مالی و شغلی با سلامتی خود چه میکنید؟ انسان همواره در پی پیشرفت است و تمایل او به پیشرفتهای مالی و درآمد سیریناپذیر است. علاوه بر این، بیشتر افراد در شرایط عادی از آنچه دارند راضی و خشنود نیستند و همواره به دنبال درآمد و جایگاه بهتری هستند. حقیقت این است که افراد کسب درآمد میکنند تا آنچه میخواهند یا لازم دارند را تهیه کنند و این چرخه تا پایان عمر ادامه دارد.
این روز ها مردم به منظور کسب درآمد بیشتر خوشبختی را از خود میگیرند و تعجبی ندارد که با رسیدن به این هدف خوشحال نشوند. قرار گرفتن تحت فشار روحی و روانی زیاد در محیط های شغلی، مسئولیتهای بیشمار، کمبود استراحت و تفریح و عدم توجه به خود، خانواده و احساسات سبب میشود که پیشرفتهای مالی بسیار چشمگیر نیز نتواند شما را خوشحال و راضی کند.
شغل فقط کسب درآمد نیست بر کسی پوشیده نیست که درآمد شغلی نقش بسیار مهمی در زندگی فردی و اجتماعی افراد دارد اما نباید درآمد تمام عوامل موثر بر کار را تحت تاثیر خود قرار دهد. مولفههای دیگری نیز وجود دارد که میتواند موجب احساس خوشبختی و رضایت شود.
اگر پول و درآمد شغلی برایتان بسیار پراهمیت شود به گونهای که تمام ابعاد زندگی و حتی اخلاق و شخصیت حرفه ای تان را تحت تاثیر قرار دهد، در این شرایط پول کنترل شما را در دست میگیرد و هیچ تعجبی هم ندارد که با کوچکترین تغییراتی در درآمدتان زندگی و احساس شادیتان نیز تغییر کند.
محققان در داشنگاه ایلینویز طی تحقیقات متعدد دریافتند که بیش از 32 درصد از افرادی که در آمریکا و انگستان درآمد و جایگاه شغلی بسیار خوبی دارند در مقایسه با افراد دیگر و حتی افرادی که درآمد متوسط دارند احساس خوشبختی نمیکنند. به همین دلیل به جای اینکه تنها به درآمد حاصل از انجام کار فکر کنید به موضوعات مهم دیگر همچون انگیزه شغلی، هدف شغلی، جایگاه اجتماعی، رضایت قلبی، امنیت شغلی، تحقق اهداف، کمک به اجتماع و لذت بردن و کسب تجربه نیز بیندیشید.
با درآمدتان عاقلانه رفتار کنید تا خوشحال شوید گاهی اوقات درآمد هرچقدر هم که خوب و زیاد باشد خیلی زود تمام میشود و از همان ابتدا ترس از تمام شدنش شادی و لذت کسب آن را از شما میگیرد. یاد بگیرید که از درآمدتان درست و سنجیده استفاده کنید. باید پسانداز مالی داشته باشید تا با افزودن درآمد جدیدتان به آن احساس امنیت و شادی بیشتری کنید.
سرمایهگذاری کردن یکی از اصول افزایش پساندازهای مالی و هزینهها است که باید به آن توجه ویژه کرد. توجه به این نکته بسیار مهم است که پساندازها و درآمدها باید عاقلانه و اصولی سرمایهگذاری شوند. اگر درآمد خود را به درستی و در شرایطی مناسب سرمایهگذاری نکنید، تلاشهای خود را یک شبه به باد می دهید.
توصیه میشود که به محض دریافت درآمد بخش معینی از آن را به پسانداز اختصاص دهید و برای مابقی آن نیز الویتبندی کنید. الویتبندی شما باید بر اساس اهداف و نیازهای مالی و اقتصادیتان باشد. نیازهای اولیه و مهم زندگیتان را بشناسید، آنها را در الویت قرار دهید و به مخارج مالیتان نظم بدهید. البته بخشی از درآمدتان را به تفریح و شادیهای سالم نیز اختصاص دهید تا بتوانید از آن لذت ببرید.
خرجتان را با دخلتان هماهنگ کنید فردی از نظر مالی موفق است که حساب درآمد، پسانداز، اقساط و هزینههای خرد و کلان خود را داشته باشد و به قولی به دخل و خرج خود توجه داشته باشد و آنها را هماهنگ سازد.
هنگامی که درآمدتان بیشتر میشود بهتر است با آن کارهای مفید انجام دهید تا لذت خرج آن را حس کنید. بسیاری افراد به این علت از افزایش درآمد خود خوشحال نیستند که همه درآمد خود را در مدتی کوتاه ناپدید میکنند سپس تنها خستگی و پشیمانی برای آن ها میماند و از درآمد خود نیز همچنان ناراضی هستند.
البته در تفریح و خرید کردن نیز افراط جایز نیست زیرا ممکن است از خرید اجناس مورد علاقه خود در همان لحظه و حتی تا روزها لذت ببرید ولی بعد از چند وقت و یا در شرایطی بحرانی به حدی از این کار خود پشیمان شوید که لذت استفاده از آن مورد به تنفر و پشیمانی تبدیل شود.
پس چه بهتر که در خرید و تفریح کردن کمی آیندهنگرتر و دوراندیشتر عمل کنید و فردای خود را فدای لذت امروزتان نکنید.
لازم نیست به منظور افزایش درآمد و هزینهها آرامش خود را به هم بریزید. اما این را نیز مد نظر داشته باشید که رفاه و ضمانت مالی میتواند برای شما آرامش و آسودگی خیال به ارمغان بیاورد و در مقابل، بیپولی میتواند سبب بروز مشکلات و دل مشغولیهای بسیاری بشود و تاثیراتی منفی بر روح و روان و همچنین روابط اجتماعی شما داشته باشد.
همواره سعی کنید درآمد و جایگاه شغلیتان را با گذشته خود و روزهای اول زندگی شغلیتان مقایسه کنید و از سپری کردن پلههای ترقی به خود ببالید و از درآمد و جایگاه کنونیتان راضی و خشنود باشید.