پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
جمهوری آذربایجان در حال برنامهریزی و تهیه اسناد لازم برای ثبت جهانی دلمه (غذای ملی ایرانیان) در فهرست میراث جهانی یونسكو به نام خود است.
کد خبر: ۶۷۳۰
تیتر20 - جمهوری آذربایجان در حال برنامهریزی و تهیه اسناد لازم برای ثبت جهانی دلمه (غذای ملی ایرانیان) در فهرست میراث جهانی یونسكو به نام خود است. به گزارش «ایرنا» دولت باكو پیشنهاد كرده كه سنت تهیه دلمه به عنوان خوراك متعلق به همه ملتهای ترك در فهرست میراث جهانی یونسكو به ثبت برسد. به گزارش خبرگزاری ریا نووستی، وزیر فرهنگ و گردشگری جمهوری آذربایجان اعلام کرده است كه دلمه خوراكی متعلق به تمام ملتهای ترك است. دلمه یكی از قدیمیترین غذاهای ایرانی از سدهها پیش از تشكیل بسیاری از كشورها از جمله ارمنستان و جمهوری آذربایجان است؛ کشورهایی که در جریان جدا شدن بخشهای وسیعی از سرزمین ایران در دوران فتحعلی شاه قاجار بر اساس عهدنامههای گلستان در سال 1813 و تركمانچای در سال 1828 جزو روسیه تزاری شدند و سال 1991 با فروپاشی شوروی توانستند استقلال كسب كنند.