جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۱۴
مدیر بخش منابع انسانی گوگل، روایت می‌کند که در سال ۲۰۰۶ پس از سه سال فعالیت در شرکت جنرال‌ الکتریک، زمانی که قرار بود برای مصاحبه به شرکت گوگل برود به او توصیه شده که از پوشیدن کت‌و‌شلوار اجتناب کند چراکه در این صورت ممکن است به نظر بیاید که فرهنگ شرکت گوگل را درک نکرده است.
کد خبر: ۷۴۲۸
تیتر20 - مشاور یکی از نهادهای خصوصی کشور تعریف می‌کرد که در یکی از جلسات این نهاد اینکه او تنها فرد حاضر در جلسه بوده که کت‌ و‌ شلوار به تن نداشته مورد توجه دیگران قرار گرفته است.
شاید پرهیز از پوشیدن کت‌و‌شلوار در فضای کار اقتصادی تا یک دهه پیش کمی‌ عجیب بود اما در دوره‌ای که نمادهای موفقیت آن افرادی مانند استیو جابز، بنیانگذار شرکت اپل، و مارک زاکربرگ، مدیر شرکت فیس‌بوک محسوب می‌شوند، نپوشیدن کت‌و‌شلوار دیگر غیر حرفه‌ای به نظر نمی‌رسد به‌خصوص که مدیران برخی از شرکت‌های بزرگ دنیا نه تنها دیگر کت‌و‌شلوار به تن ندارند بلکه معمولا با تی‌شرت‌هایی یکسان در محل کار حضور می‌یابند، اقدامی‌ که به گفته مدیر فیس‌بوک به ‌این خاطر است که به جای اختصاص زمان برای انتخاب لباس، تمرکز خود را به مسائل شرکت معطوف کنند.
پوشیدن کت‌و‌شلوار حتی می‌تواند ضد ارزش هم به حساب بیاید. لازلو باک، مدیر بخش منابع انسانی گوگل، روایت می‌کند که در سال ۲۰۰۶ پس از سه سال فعالیت در شرکت جنرال‌ الکتریک، زمانی که قرار بود برای مصاحبه به شرکت گوگل برود به او توصیه شده که از پوشیدن کت‌و‌شلوار اجتناب کند چرا که در این صورت ممکن است به نظر بیاید که فرهنگ شرکت گوگل را درک نکرده است. البته پرهیز از پوشیدن کت‌و‌شلوار تنها به شرکت‌های حوزه فن‌آوری اطلاعات محدود نمی‌شود. کنث روگاف، استاد اقتصاد دانشگاه‌ هاروارد، روایت می‌کند که در جلسه‌ای با یک شرکت مالی در حالی که موضوع جلسه شیوه خرید اوراق قرضه یک کشور از طلبکاران و سپس فشار آوردن به آن کشور برای بازپرداخت بدهی‌ها بوده، آنچه توجه ‌این اقتصاددان را جلب کرده بود مدیر سی و چند ساله شرکت بود که با شلوار جین و کفش ورزشی در جلسه حاضر بوده در حالیکه چند وکیل میانسال با کت‌و‌شلوار و کراوات بله قربان‌گوی او بودند.
احتمالا تغییر ساختار اقتصاد در کشورهای پیشرفته در تغییر پوشش مدیران بی‌تاثیر نبوده است. زمانی اقتصاد آمریکا بر‌پایه تولید قرار داشت و افرادی مانند هنری فورد، یکی از مشاهیر صنعت خودروسازی، نماد آن محسوب می‌شدند اما اکنون بار تولید در جهان تا حد زیادی بر دوش ربات‌ها و نیروی کار در اقتصادهای در حال توسعه مانند چین افتاده و اقتصاد آمریکا بیشتر ماهیتی دانش‌محور پیدا کرده که در آن خلاقیت بیشتر از منظم بودن اهمیت دارد. مدیریت کارگرانی با فرآیند کاری ساده شاید نیازمند پوششی رسمی ‌و آراسته باشد که به آن‌ها یادآوری کند که نظم و دقت تا چه حد در کار اهمیت دارند اما در مدیریت مهندسانی که باید نیازهای ناشناخته مصرف‌کنندگان را پیش‌بینی کرده و برای آن‌ها راه‌حل بیابند، پوشیدن لباس رسمی‌ چندان کارایی ندارد. شاید به همین خاطر باشد که همانقدر که یافتن تصویری از هنری فورد بدون کت‌و‌شلوار تقریبا غیرممکن است، عکس‌های مدیران شاخص امروز جهان با کت‌و‌شلوار نیز تنها به مراسم رسمی‌ محدود می‌شود.
منبع: هفت صبح
ارسال نظرات
موضوعات روز