پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
اگر قصد خرید تلویزیون جدیدی دارید نکاتی هست که پیش از خرید باید به آنها توجه داشته باشید. اگر به دنبال استفاده درست از پول خود و انتخاب محصولی با ارزش هستید باید فاکتورهایی که در تلویزیون اهمیت زیادی دارند را بشناسید.
کد خبر: ۲۰۴۹۱
تیتر20 - برای مثال در حال حاضر انواع مختلفی از تلویزیون که 4K، اچ دی آر، اولد، ال ای دی، اسمارت و … نامیده میشوند در بازار موجود است. صنعت تلویزیون روز به روز در حال تغییر و پیش رفت است و به همین دلیل مسائلی وجود دارد که پیش از خرید باید با آنها آشنا شوید. پس با ما همراه باشید تا مهمترین نکات در خرید یک تلویزیون جدید را بشناسید.
1-اندازه صفحه
یکی از مهمترین عوامل در انتخاب تلویزیون اندازه صفحه است. برای پیدا کردن اندازه مناسب ابتدا باید محل قرارگیری صفحه نمایش، فاصلهای که از تلویزیون قرار دارید و تعداد افرادی که معمولا بصورت همزمان به تماشای برنامهها مینشینند مشخص شود. در صورتی که افراد زیادی در خانه شما زندگی میکنند بهتر است که صفحه نمایش بزرگتری انتخاب کنید. همچنین هرچه فاصله شما از صفحه بیشتر باشد باید از دستگاههای بزرگتری استفاده کنید.
2- وضوح صفحه
رزولوشن صفحه وضوح تصویر شما را مشخص میکند. امروزه تلویزیونها معمولا در سه کیفیت 720p و 1080p و اولترا اچ دی تولید میشوند. البته محصولات جدید با سرعت زیادی از کیفیت اچ دی تی وی به اولترا اچ دی ارتقا یافتهاند. همچنین تعداد زیادی تلویزیون با کیفیت 4K وجود دارد. البته پیدا کردن محتوای 4K در کشوری مثل ایران با سختی انجام میشود. در حال حاضر پرکاربردترین کیفیت که قیمت بالایی نیز نداشته باشد فول اچ دی است، اما اگر به دنبال خرید دستگاهی هستید که برای آینده نیز مناسب باشد یک محصول 4K را انتخاب کنید.
3- نرخ تازه سازی (Refresh Rate)
نرخ تازه سازی تلویزیون شما بیانگر تعداد دفعاتی است که تصویر بر روی صفحه نمایش در هر ثانیه به روز رسانی یا تازه میگردد. این عدد با واحد هرتز بیان میشود، به همین دلیل احتمالا با عبارات 60Hz یا 120HZ یا حتی 144Hz در مشخصات تلویزیونها مواجه شدهاید. هرچه این عدد بالاتر باشد تصاویر به نحو بهتری نمایش داده میشوند و از میزان تار بودن تصویر کاسته میشود.
4- درگاههای اچ دی ام آی
پیشنهاد میکنیم از دستگاههایی استفاده کنید که درگاه اچ دی ام آی بیشتری دارند زیرا با استفاده از آنها میتوانید به آسانی دستگاههای دیگری مثل سینمای خانگی، کروم کست یا Roku را به تلویزیون خود متصل کنید. در صورتی که تلویزیونی با کیفیت 4K الترا اچ دی خریداری میکنید مطمئن شوید که دستگاه مورد نظر شما از درگاه اچ دی ام آی 2.0 نیز پشتیبانی میکند تا در آینده بتوانید از محتوای الترا اچ دی استفاده کنید. تلویزیون شما باید حداقل دارای سه درگاه اچ دی ام آی باشد.
5- مقایسه سایز صفحه و هوشمند بودن تلویزیون
اگر تصمیم دارید که از بین یک تلویزیون هوشمند کوچک و یا یک دستگاه غیر هوشمند اما بزرگتر انتخاب کنید، پیشنهاد میکنیم که تلویزیون بزرگتر را انتخاب کنید زیرا هوشمند بودن تلویزیونها در حال حاضر ویژگی کاربردیای محسوب نمیشود.
6- بلندگوها
اکثر تلویزیونهای موجود در بازار با بلندگوهای ضعیفی ارائه میشوند که نهایتا برای اتاقی کوچک مناسب هستند. در حالی که بیشتر تلویزیونها کیفیت صفحه خوبی دارند، اما بلندی و کیفیت صدای آنها نا امید کننده است. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم که در هنگام خرید تلویزیونهای بزرگ مقداری از بودجه خود را برای خرید یک نوار صدا (Soundbar) ذخیره کنید.
7- عمق رنگ
با اینکه اکثر تلویزیونها در این زمینه عملکرد خوبی دارند و رنگهای با کیفیتی را به بینندگان ارائه میدهند، اما اگر با دستگاهی مواجه شدید که بر روی آن عبارت 8 بیت بر شبکه (8 bits per channel) نوشته شده و قیمت آن اندکی از مدلهای معمولی بالاتر است، همین محصول را انتخاب کنید. این عبارت به شما این اطمینان را میدهد که تلویزیون قادر است تا رنگهای زیادی تولید و تصاویری واقعی به بینندگان ارائه دهد.
8- تکنولوژی نور پس زمینه
اگر قصد خرید یک تلویزیون ال سی دی را دارید باید حتما به این تکنولوژی توجه داشته باشید، زیرا تاثیر زیادی بر کنتراست صفحه دارد. در برخی تلویزیونها نور از اطراف صفحه تابیده میشود اما در برخی دیگر نور مورد نیاز به صورت مستقیم از پشت صفحه تابیده میشود. تلویزیونهایی که از نور مستقیم استفاده میکنند کنتراست بالاتری نسبت به دستگاههایی دارند که از گوشهها نور را پرتاب میکند.
9- خمیده بودن صفحه
با اینکه در سال 2017 تعداد تلویزیونهایی که با صفحه نمایش خمیده وارد بازار شدهاند کاهش یافته، اما شرکتهایی مثل سامسونگ و ال جی هنوز هم مدلهای محدودی را با این تکنولوژی وارد بازار میکنند. به طور کلی تلویزیونهای خمیده از شکل چشم تقلید میکنند و باعث میشوند تا گوشههای صفحه نسبت به تلویزیونهای معمول شارپ تر و زنده تر به نظر برسد. در صورتی که فضای اتاق به نحوی است که برخی از بینندگان مجبورند از گوشههای صفحه به تلویزیون نگاه کنند، پیشنهاد میکنیم که از این مدلها استفاده نکنید.
10- هوشمند بودن
تلویزیونهای هوشمند قادرند تا به اینترنت متصل شوند و از محتواهای آنلاین استفاده کنند. این محصولات از طریق وای فای به اینترنت متصل میشوند. اپلیکیشنهایی مثل نتفلیکس از پرکاربردترین برنامهها در این نوع تلویزیونها محسوب میشود. در صورتی که میخواهید از شر سیمها خلاص شوید و به اپلیکیشنهای تلویزیونی علاقه دارید، پیشنهاد میکنیم که با پرداخت هزینهای بیشتر یک تلویزیون هوشمند خریداری کنید./دیجیرو