وی ادامه داد: به طور حتم امسال عید متفاوتی را تجربه خواهیم کرد و دید و بازدیدها و مسافرتها کم خواهد شد. اکنون وضعیت به گونهای است که اکثر صنوف تعطیل شدند و هیچکس مقصر نیست و باید مردم با یکدیگر مدارا کنند.
رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانهدوز تهران با اشاره به وظیفه دولت در چنین شرایطی گفت: دولت اعلام کرده که سررسید وامها را دو ماه عقب انداخته و یا پرداخت مالیات به جای خرداد ماه، به شهریور موکول شده، این کارها هیچ تاثیری ندارد. وقتی درآمدی نداریم و فروشی وجود ندارد چگونه قرار است این مبالغ را پرداخت کنیم. زیرمجموعه ما 3000 واحد هستند که تمام آنها برای شب عید و بازار آن برنامه ریخته بودند اما اکنون همه چیز از بین رفته است. دولت به جای تعویق سررسیدها و مالیات باید از بخشی از درآمدهای خود صرفنظر کرده و نظام بخشودگی را اجرا کند. دولت باید از تولیدکنندگان، اصناف و اتحادیهها مشاوره بگیرد که بهترین راهحل برای کمک کردن به تولید کنندگان و فعالان اقتصادی در این برهه چیست.
طهماسبینیک با اشاره به ممنوعیت واردات پوشاک گفت: اتخاذ این سیاست و برخورد با قاچاق پوشاک باعث شده بود که این صنف دوباره جان بگیرد و اگر ویروس کرونا نبود ما شب عید بسیار متفاوتی را تجربه میکردیم و باعث میشد که این صنعت دوباره در کشور شکوفا شود.
وی در پایلن تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود ما از دولت میخواهیم که سال آینده هیچگونه افزایش مالیاتی را اعمال نکند زیرا عملا بازار شب عید را از دست دادیم./ ایلنا