پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
کرونا یک ویروس جدید است که علائم آن هنوز به طور کامل شناخته نشده و هر روز با علائم جدید و شوکه کننده ای خود را نشان می دهد که باید این علائم را جدی گرفت.
کد خبر: ۴۴۹۸۵
تیتر20- در حال حاضر همه ما با شایع ترین علائم بیماری ویروس کرونا آشنا هستیم. سرفه، تب و مشکلاتی در تنفس، علائم مطمئنی هستند که برای آزمایش کووید 19 به آن نیاز دارید.
اما محققان از علائم جدیدتری که به نظر نمی رسد ربطی به این ویروس داشته باشد گزارش می دهند.
این علائم غافلگیر کننده شما را در معرض خطر بیشتری برای انتقال ناخواسته کووید 19 به دیگران قرار می دهد.
این علائم تقریباً روی همه قسمت های بدن تأثیر می گذارد و به طرز کاملاً متفاوتی بروز می کند. به همین دلیل در این بخش از سلامت نمناک به معرفی علائم ویروس کرونا می پردازیم.
کووید_19 یک بیماری مسری است که بر ایثر ویروس کرونا به وجود آمده و با علائم مختلفی همراه است. هذیان گویی:
هذیان گویی یکی از علائم شایع در موارد شدید بیماران مبتلا به کووید 19 است، به خصوص در مواردی که بیمار سالخورده است.
یک سوم بیماران بستری شده و دو سوم بیمارانی که به عنوان بیماران "شدید" طبقه بندی می شود هذیان را به شکل گیجی شدید و توهم تجربه می کنند.
سرفه خون آلود :
اگرچه سرفه علائم شایع کروناویروس است، اما کمتر کسی می داند که درصدی از بیماران مبتلا به کووید 19 سرفه خونی دارند.
اگرچه نگران کننده است، اما لزوماً نشانگر یک مورد شدید ویروس نیست.
همچنین التهاب راه های هوایی منجر به لایه های بسیار شکننده می شود که آن رگ های خونی کوچک یا مویرگ ها ممکن است تحت تأثیر قرار بگیرند و باعث بیرون آمدن خون شوند. از دست دادن حس چشایی و بویایی :
اگر به طور ناگهانی حس چشایی یا بویایی خود را از دست دهید، طبق مراکز کنترل بیماری باید تست کروناویروس بدهید.
تغییراتی روی پاها :
اگر متوجه زخم های دردناک و قرمز روی نوک انگشتان پای خود شده اید، ممکن است از علائم ویروس کرونا باشد که معمولا " کووید انگشت شست" گفته می شود.
مطالعات نشان داده است، بیمارانی که به عنوان سرماسوزک با فرکانس رو به افزایشی شناخته شده اند، آن را ناشی از آسیب عروق و اندوتلیال گزارش کرده اند که معمولا بعد از دو یا سه هفته از بین می رود. جراحت دست :
براساس مطالعه ای که در ماه ژوئن در مجله بین المللی امراض پوستی انجام شد، کووید انگشت شست تیتر اخبار بود.
افراد کمتری می دانند که برخی از بیماران دارای جراحات مشابه در دستان خود هستند.
امارض پوستی
با این حال، اگر دست های شما سرخ یا متورم است وحشت نکنید. بسیاری از افراد، مبتلا به درماتیت تماسی هستند که نوعی خارش پوست ناشی از استفاده مکرر از ضد عفونی کننده ها می باشد. تورم پلک :
تورم پلک ها، نشانه کم تر شناخته شده ی کرونا ویروس هستند. آن ها در یک لیست گسترده از مشکلات چشم قرار دارند و در افراد مبتلا به عفونت های شدید بیشتر شایع هستند. قرمزی چشم :
محققان بیان می کنند قرمزی چشم به تنهایی می تواند از نشانه کووید 19 باشد، حتی اگر علائم دیگر مانند تب یا مشکلات تنفسی وجود نداشته باشد.
حساسیت به نور :
مِـیو کلینیک (به انگلیسی:Mayo Clinic ) به این نکته اشاره می کند که حساسیت به نور یک نشانه غیر معمول ویروس کرونا است.
گزارشات نشان می دهد حساسیت به نور یکی از بیماری مرتبط با چشم است که 31 درصد از بیماران مبتلا به کووید 19 تا بحال آن را تجربه کرده اند. مشکلات گوارشی :
به گفته مرکز کنترل بیماری ها، علایم گوارشی یک نشانه رایج ویروس کرونا است.
ناراحتی معده و اسهال اغلب در موارد ملایم تر ظاهر می شوند و گاهی تنها نشانه این ویروس است.
اسهال و استفراغ :
براساس مطالعه ای که در ماه آوریل منتشر شد، 12 درصد بیماران مبتلا به ویروس کرونا حالت تهوع یا استفراغ را تجربه می کنند.
هشتاد و نه درصد از افراد مبتلا به این بیماری علائم معده و روده "خفیف" رابه مدت یک روز تجربه می کنند. از دست دادن اشتها :
همچنین 22 درصد بیمارانی که اشتهای خود را از دست دادند، در نتیجه دچار کاهش وزن شدند. لرز :
براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، حدود 11 درصد بیماران مبتلا به ویروس کرونا در حین مبارزه با بیماری، لرز را تجربه می کنند. این نشانه معمولا با تب همراه است.
لخته شدن خون :
اگر چه لخته های خونی به عنوان نشانه ی رایج شدید کرونا در نظر گرفته می شود، اما تعجب آور این است که آن ها چگونه گسترده و تهاجمی هستند.
پزشک قانونی بیان کرد که در حین کالبد شکافی بیماران، لخته خونی، تقریبا در همه عضو ها وجود دارد. ضعف و درد ماهیچه ها:
مطالعات نشان می دهد حدود 18 درصد از بیماران، درد و یا ضعف ماهیچه را به عنوان بخشی از بیماری خود دارند. گرفتگی و آبریزش بینی :
آبریزش یا گرفتگی بینی می تواند نشانه ویروس کرونا باشد. این نشانه اغلب به عنوان علائم آلرژی های فصلی یا سرماخوردگی رد می شود و تشخیص آن با این نشانه دشوار است.
تپش قلب :
طبق اعلام انجمن قلب آمریکا، بسیاری از بیماران در طول بیماری، تپش قلب را تجربه می کنند. متأسفانه ، این نشانه کرونری یکی از علائمی است که می تواند طولانی مدت و مدتها پس از فروکش شدن سایر علائم باقی بماند. هیپوکسی:
محققان یکی از علائم تکان دهنده و نگران کننده کروناویروس را که می تواند بسیاری از بیماران را در معرض خطر قرار دهد هیپوکسی معرفی کردند.
در این شرایط میزان اکسیژن خون بیمار به میزان خطرناکی پایین می آید، که معمولاً خطرناک است و بیمار با دستگاه اکسیژن تنفس می کند.
سوزن سوزن شدن سینه :
بیماران کروناویروس بطور فزاینده ای احساس "وزوز" ، "سوزن سوزن شدن" ، "سوزش" سینه را گزارش می دهند.
مدیر پیشگیری و کنترل عفونت در نیویورک گفت:
ممکن است سیستم ایمنی بدن سلول های ایمنی را فعال کرده و مواد شیمیایی را آزاد کند. "سلول های ایمنی بدن ما فعال می شوند ، بنابراین بسیاری از مواد شیمیایی در بدن آزاد و فرد می تواند احساس سوزش در سینه کند. سکته :
لخته های خونی بین بیماران و حتی جوانان مبتلا به کرونا ویروس رایج است در غیر این صورت بیماران بدون هیچ نشانه دیگر سکته را تجربه می کنند.
سرگیجه :
براساس مطالعاتی که در ماه ژوئن منتشر شد، سرگیجه یکی دیگر از نشانه های ویروس کرونا است و اثرات عصبی که ویروس می تواند بر روی بدن داشته باشد را نشان می دهد.
سرگیجه می تواند شدید و ناگهانی باشد، در برخی موارد موجب غش یا احساس سرگیجه می شود. خستگی :
33 درصد از بیماران مبتلا به کووید 19خستگی را هنگام بیماری تجربه می کنند. این شایع ترین نشانه عصبی ویروس است و احتمالاً با علائم دیگر همراه است.
بی قراری :
بسیاری از بیماران مبتلا به ویروس کرونا احساس بیقراری، ناراحتی یا اضطراب را بدون هیچ دلیل روشن گزارش کرده اند.
برخی بیمارانی که بیماری آن ها ماه ها طول کشیده است هنوز این احساس را بعد از بهبود گزارش می دهند. افزایش سطح آهن :
در بیماری کرونا ویروس، میزان بالای آهن یک واکنش ایمنی بسیار خطرناک به نام طوفان سیتوکین را نشان می دهد که باعث مرگ در بیماران حتی جوان می شود.
کنترل میزان آهن، می تواند نشانه ای از عدم کنترل سیستم ایمنی باشد./ نمناک