پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از اجرائی شدن کاهش مدت زمان ماندگاری فرآورده های لبنی در کشور خبر داد و گفت که زمان مصرف مفید دوغ صنعتی از اول اسفند 15 تا 20 روزه می شود.
کد خبر: ۵۴۱۸
تیتر20 - حسن مکرمی در نشست مشترک با مدیران صنایع لبنی استان در ساری افزود: دستورالعمل سازمان غذا و دارو پیش از این به انجمن صنایع غذائی اعلام و 90 روز هم برای تولید کنندگان فرصت در نظر گرفته شد.
وی هدف از اجرای این طرح را تضمین سلامت مصرف کنندگان برشمرد و ادامه داد : در حال حاضر واحدهای فرآوری لبنیات ، دوغ با ماندگاری 75 تا 90 روزه تولید می کنند .
مکرمی کاهش میزان نمک دوغ را هم از دیگر اهداف کاهش ماندگاری آن دانست و گفت : با اجرای این طرح ماندگاری دوغ صنعتی به طور میانگین به 17 روز کاهش می یابد.
مدیر نظارت بر مواد غذائی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به انجمن غذایی و دارویی مازندران پیشنهاد پلکانی کردن اجرای این طرح را داد و افزود : اجرای پلکانی باید بر اساس جدول حداکثر تا پایان فروردین سال آینده باشد و در آن زمان به عدد دستورالعمل برسد.
وی به اهمیت نگهداری دوغ در یخچال اشاره کرد و بیان داشت: هنوز این موضوع مهم برای فروشندگان به عادت و فرهنگ تبدیل نشده است.
او رعایت نگهداری فرآورده های لبنی پاستوریزه در مکان سرد را مهم دانست و از سازمان صنعت ، معدن و تجارت خواست تا در این مورد بر عملکرد عرضه کنندگان نظارت کند./ایرنا