جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۶
عضو هیأت‌مدیره اتحادیه تولید‌کنندگان و صادرکنندگان پوشاک و نساجی کشور با بیان اینکه بازار پوشاک ایران با محصولات قاچاقی 4 کشور تصاحب شده است، گفت: چین نیز بعد از مدت ها به بازار پوشاک ایران بازگشته است.
کد خبر: ۶۳۹۰۰

تیتر۲۰- مجید افتخاری در رابطه با وضعیت مبارزه با پوشاک قاچاق گفت: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای این مسأله وجود ندارد و لذا فعالان اقتصادی کشورهای تولید کننده پوشاک؛ بازار ایران را بازاری جذاب می‌بینند که هر نوع تولید خود را از قبیل پوشاک بنجُل، بی کیفیت و مانده در انبارها را روانه بازار ایران کنند و از آنجا که شرایط اقتصادی مردم نیز چندان خوب نیست، از این کالاها که با قیمت نسبتا پایین عرضه می‌شود، استقبال زیادی می شود. 

افتخاری با بیان اینکه مسئولان مربوطه در حوزه مبارزه با پوشاک قاچاق به جای ارائه راهکار برای مبارزه با این معضل، در جلسات به طور دائم  حرف‌های نخ نما شده را تکرار می‌کنند، بیان داشت: به همین دلیل نیز هر روز بر حجم پوشاک قاچاق افزوده می‌شود. 

* بازگشت پوشاک قاچاق  چین به بازار ایران

وی با اشاره به سرازیر شدن پوشاک قاچاق از کشورهای ترکیه، بنگلادش و پاکستان به ایران گفت: چین نیز دوباره بعد از مدت‌ها به بازار پوشاک ایران برگشته است و این مسأله در حوزه پوشاک واقعا یک تهدید به شمار می‌رود. 

 عضو هیأت‌مدیره اتحادیه تولید‌کنندگان و صادرکنندگان پوشاک و نساجی کشور با اشاره به اینکه کشور پاکستان یکی از تولید کنندگان بزرگ پوشاک است، گفت: این کشور مزیت رقابتی در تولید پنبه دارد و با توجه به کارخانه‌های بزرگ و متعدد نساجی یکی از تولید کنندگان بزرگ پوشاک در دنیا است که متاسفانه بخشی از تولیدات این کشور نیز به صورت قاچاق به ایران سرازیر می شود. 

واردات پوشاک ترکیه‌ای به ایران از رویه مسافری 

وی با انتقاد از ورود مسافری پوشاک از ترکیه به ایران اظهار داشت: روزانه تعداد پروازهای ایران به استانبول بسیار زیاد است و مسافرانی که به ترکیه سفر می‌کنند، پوشاک زیادی را وارد کشور می‌کنند و بدون هیچ نظارتی نیز این پوشاک در داخل عرضه می‌شود. 

وی همچنین به شیوع برخی از بیماری‌های پوستی اشاره کرد و  اظهار داشت: پوشاک قاچاق بدون هیچ نظارتی به کشور وارد می شود ضمن اینکه این کالاهای قاچاق مدت ها در انبارهای نامناسب نگهداری شده اند و ممکن است آلوده به انواع قارچ ها و ... باشند که باعث بروز بیماری های پوستی برای مصرف کنندگان آن شود. 

 عضو هیأت‌مدیره اتحادیه تولید‌کنندگان و صادرکنندگان پوشاک و نساجی کشور با بیان اینکه هیچ اقدامی برای مبارزه با پوشاک قاچاق انجام نمی شود، گفت: متأسفانه حتی درباره آماری که در مورد میزان پوشاک قاچاق از سوی وزارت صمت و ستاد مبارزه با قاچاق نیز ارائه می شود اختلاف وجود دارد.

وی اظهار داشت: وزارت صمت بازار پوشاک کشور را 9 میلیارد دلار برآورد می کند که ارزش تولید داخلی را 6 میلیارد دلار و ارزش پوشاک قاچاق را 3 میلیارد دلار برآورد می‌کند، اما ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارزش پوشاک قاچاق در کشور را یک میلیارد دلار می‌داند. 

به گزارش فارس، علیرغم اینکه صنعت پوشاک کشور یکی از صنایع اشتغال زا به شمار می‌رود، اما همواره فعالان این بخش صنعتی با مشکلاتی مواجهند و این مشکلات ادامه حیات اقتصادی را برای آن‌ها با مشکل مواجه می‌کند که یکی از این مشکلات عرضه پوشاک قاچاق است.

طی سال‌های اخیر و بخصوص از سال 97 اقداماتی در راستای مبارزه با واردات پوشاک و  عرضه پوشاک قاچاق انجام شده و حتی در سال 97 طرحی با عنوان مبارزه با برندهای محرز عرضه پوشاک قاچاق اجرایی شد و تا حدی موفقیت‌هایی نیز از اجرای این طرح حاصل شد، اما متاسفانه این طرح با وقفه مواجه شد و لذا با وجود اینکه در ابتدا نتایج مثبتی حاصل شد، به یکباره و با توقف طرح نتایج مثبت آن نیز متوقف شد و پس از مدتی باز هم شاهد ورود پوشاک قاچاق به کشور شدیم. 

یکی از نکات مورد توجه دیگر افزایش عرضه پوشاک قاچاق از طریق فضای مجازی است که متاسفانه هنوز راهکاری برای حل این معضل ارائه نشده است./فارس

ارسال نظرات
موضوعات روز