يکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 12
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
دبیر ستاد ملی جمعیت گفت بانک توسعه تعاون با حمایت از تعاون و اشتغال نقش موثری در افزایش فرزند آوری دارد.
کد خبر: ۷۳۴۱۲

تیتر۲۰- مرضیه وحید دستجردی دبیر ستاد ملی جمعیت در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا و روز زن در جمع بانوان و همکاران بانک توسعه تعاون اظهار داشت: شخصیت حضرت زهرا به عنوان بانوی زاهد و باتقوا و الگوی بانوان نعمت ارزشمند و مغتنم است و رفتارها و سیره این بزرگوار اسوه و الگو و معیار مناسبی برای بانوان و همه انسانها است.

وی افزود: این بانک با حمایت از تعاون و اشتغال در یاری رساندن به مردم نیز نقش موثری دارد و اقدامات ارزنده بانک در این حوزه ها می تواند در میان اقدامات مشوقانه دولت برای افزایش فرزندآوری قرار گیرد. این بانک همچنین با پرداخت مناسب تسهیلات ازدواج توانسته عملکرد مناسبی در ارتقای ازدواج جوانان و به تبع آن فرزندآوری داشته باشد. خانم ها با رویکرد دلسوزانه و عاطفی می توانند سهم بالاتری در عملکرد مناسب بانک برای تسهیل خدمات اعتباری و بانکی ازدواج و فرزندآوری داشته باشند.

دکتر دستجردی تاکید کرد: همکاران بانک توسعه تعاون علاوه بر این که در اقدامات ترغیبی دولت برای ازدواج و فرزندآوری اهتمام دارند ، شخصا نیز می توانند عامل فرزندآوری باشند.

وی خاطر نشان کرد: شاخص TFR یا نرخ کل باروری در کشور نشان می دهد 45 سال پیش به طور متوسط هز زن در ایران میزان 6.8 فرزند آوری داشته است و در حال حاضر به صورت میانگین هر زن ایرانی 1.6 فرزند به دنیا می آورد. در سال 70 نرخ رشد جمعیت کشور سه درصد بوده است و در حال حاضر 0.7 درصد است. متوسط سنی جمعیت که زمانی 22.4 سال بوده است در حال حاضر به 32 سال رسیده است که نشان می دهد کشور ده سال پیرتر شده است. پیری جمعیت نیز مسائل و چالش های اقتصادی و اجتماعی خاص خود را دارد و پویایی اقتصاد و جامعه را کاهش می دهد.

دبیر ستاد ملی جمعیت تصریح نمود: در قوانین و سازوکارهای اداری کشور نیز تلاش شده تا شرایط بهتری برای ازدواج و فرزندآوری اقشار مختلف جامعه به وجود آید. بهترین سن بارداری بین 20 تا سال است. با توجه به این که 25 درصد خانم ها و 46 درصد آقایان تا 30 سال ازدواج نمی کنند لذا اقدام به فرزندآوری در بین 30 تا 40 سال و همچنین 40 سال به بالا اتفاق می افتد که محدوده سنی مناسبی برای فرزندآوری نیست.

دکتر دستجردی گفت: فرزندآوری مطلوبترین و زیباترین پدیده هر ازدواج و زندگی مشترک است، وجود فرزندان و کودکان دنیا را تلطیف می کند و وجود آنان موجب تقویت و استحکام بنیانهای زندگی و خانواده است، شایسته نیست این امر مبارک به سالهای بالاتر سنی موکول شود به گونه ای که احتمال فرزندآوری زوجها کاهش یابد.

ارسال نظرات
موضوعات روز