پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
محققان ارتباط بالقوهای بین مصرف غذاهای فوق فرآوری شده، به ویژه آنهایی که حاوی شیرین کنندههای مصنوعی هستند و افزایش خطر ابتلا به افسردگی را کشف کردهاند.
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی شیوع چاقی، فشار خون و دیابت را در بزرگسالان ایرانی به ترتیب حدود ۲۵ درصد، ۳۲ درصد و ۱۴ درصد ذکر و تصریح کرد: روند این شاخص ها رو به افزایش است.
یکی از عوامل خطر مهمی که افراد را مستعد ابتلا به این دو بیماری میکند ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن است، مصرف کدام غذاها و نوشیدنیها سیستم ایمنی را تقویت می کند؟
رژیم غذایی علاوه بر سلامت جسم بر سلامت روانی افراد هم تاثیرگذار است. پژوهشگران دریافتند بین استفاده از غذاهای تخمیری و اضطراب اجتماعی رابطه ای مستقیم وجود دارد، یعنی افرادی که مقدار بیشتری از این خوراکی ها می خورند، علایم کمتری از اضطراب اجتماعی دارند.
تجزیه و تحلیل مقاله منتشرشده در سال ۲۰۱۳ که نزدیک به ۱۰۰ تحقیق بود و بیش از ۲.۸ میلیون نفر را شامل میشد، نشان داد که اضافه وزن کمی خطر مرگومیر را کاهش میدهد