پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
اگر شما هم جز آن دسته از افراد هستید که قهوه اسپرسو دوست دارند احتمالا آن را در کافههای مختلف امتحان کردهاید، به اعتقاد خیلی از قهوه دوستان اسپرسو معیار سنجش یک کافه است. اما چرا گاهی برخی از اسپرسوهایی که سرو میکنند کمی رقیق و آبکی یا بعضی از آنها واقعا غلیظ و چرب هستند؟
کد خبر: ۱۵۱۰۰
تیتر20- بدون شک تهیه یک اسپرسوی خوب توسط باریستا کار راحتی نیست، در زیر بعضی از نکاتی که باید برای تشخیص کیفیت اسپرسو در نظر بگیریم جمع آوری کردهایم.
درجه حرارت: اسپرسو در زمان سرو باید کاملا داغ باشد. اگر پس از ریختن نوشیدنی اسپرسو در فنجان و سرو آن کاملا داغ نباشد یعنی یا باریستا فنجان را قبل ار ریختن اسپرسو در آن گرم نکرده است یا مدتی طول کشیده تا آن را به میز شما برساند.
کریما: باید یک لایه خوب کریما به ضخامت چند میلی متر روی نوشیدنی اسپرسو را کاملا پوشانده باشد، کریما به علت آزاد شدن دی اکسید کربن وقتی که قهوه اسپرسو تحت فشار و حرارت است به دست میآید. رنگ آن معمولا طلایی قهوه ای است البته برخی اوقات کمیروشنتر یا تیرهتر است. کریما معمولا بعد از سه تا پنج دقیقه از بین میرود.
مزه: مزه اسپرسو باید تلخ باشد (اما نه تلخی غیر قابل تحمل که ناشی از سوختگی باشد). همینطور باید چرب باشد اما نه خیلی پرچرب. همچنین قهوه اسپرسو نباید رقیق و آبکی باشد، این به این معنی است که به طور کامل عصاره آن گرفته نشده است.
اسپرسو
طعم: طعم نوشیدنی اسپرسو باید عمیق و غلیظ و پیچیده باشد نباید طعم سوختگی بدهد.
غلظت: نوشیدنی اسپرسو معمولا غلیظتر و چسبناک تر از قهوههای دمیمعمولی است اما نه به غلظت شهد یا شربت. معمولا بعد از اتمام اسپرسو چند قطره ته فنجان باقی میماند.
در آخر باید به این نکات توجه کنید که دانه قهوههای مختلف عطر و طعمهای مختلفی را خواهند داشت. همچنین نوع آسیاب کردن قهوه و میزان آب بر عطر اسپرسو تاثیر میگذارند و نکته آخر اینکه تشخیص یک اسپرسو با کیفیت کار شخصی با تجربه و کارآزموده است./نوش آنلاین