پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
نخستین خودروی الکتریکی و جدید اشکودا اوایل سال آینده میلادی وارد خط تولید خواهد شد.
کد خبر: ۳۸۵۶۵
تیتر20- با توجه به افزایش محبوبیت و استقبال شهروندان و مشتریان جهانی از خودروهای برقی، پاک و دوستدار محیط زیست به نظر می رسد که بسیاری از شرکتهای خودروسازی به سمت و سوی توسعه، تولید و عرضه محصولاتی با بهره مندی از موتور و پیشرانه های الکتریکی روی آورده اند تا بدین ترتیب بتوانند نظر و رضایت طرفداران محیط زیست و مشتریان خود را جلب کنند.
تازه ترین اخبار و گزارش های منتشر شده در وب سایت insideevs نشان میدهد که محصول الکتریکی و جدید شرکت اشکودا قرار است در اوایل سال ۲۰۲۰ میلادی وارد خط تولید انبوه شده و در دسترس کاربران و مشتریان قرار خواهد گرفت.
این خودرو که اشکودا CITIGOe iV نام دارد، در کارخانه این شرکت خودروسازی در شهر براتیسلاوای اسلوواکی به تولید خواهد رسید که گفته می شود دو خودروی الکتریکی فولکس واگن نیز در آن تولید خواهد شد.
این خودرو نخستین محصول تمام الکتریکی و دوستدار محیط زیست برند اشکودا به شمار خواهد آمد که قادر است مسافتی به طول ۲۶۰ کیلومتر را بپیماید که البته کارشناسان و متخصصان فعال در صنعت خودرو بر این باورند که میتواند پیمایش بیشتری نیز داشته باشد.
اشکودا یک شرکت خودروسازی مستقر در جمهوری چک است که به تولید خودروهای سدان و هاچبک همچون مدلهای اسکالا و اوکتاویا معروف است و سهم قابل توجهی در بازار کشورهای اروپایی دارد. اشکودا اوکتاویا یکی از محبوبترین خودروهای این برند اروپایی محسوب میشود که در برخی از کشورها همچون جمهوری چک، استونی، لهستان و کرواسی از استقبال بینظیری از سوی مشتریان و شهروندان برخوردار شده است.
از سایر مشخصات فنی این خودرو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ظرفیت باتری ۳۶.۸ کیلووات باتری لیتیوم یونی قدرت پیمایش ۲۶۰ کیلومتر معادل ۱۶۴.۷ مایل مدت زمان رسیدن از صفر به صد کیلومتر بر ساعت: ۱۲.۳ ثانیه مدت زمان رسیدن از ۶۰ تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت: ۷.۳ ثانیه موتور الکتریکی: ۲۱۲ نیوتن متر گشتاور و ۶۱ کیلووات قدرت چرخ های جلو محرک مدت زمان شارژ از صفر تا ۸۰ درصد: ۶۰ دقیقه حداکثر سرعت: ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت / ۸۱ مایل بر ساعت طول: سه هزار و ۵۹۷ میلی متر عرض: یک هزار و ۶۴۵ میلی متر/ایسنا