مدیرعامل موسسه مد و لباس کیمیای سحر افزود: تولیدکنندگان که در شرایط کرونایی بازارهای داخلی و خارجی را از دست دادهاند به حمایت جدی دولت بیش از وعدههای شعارگونه نیازمندند اما با داشتن مجوزهای قانونی برای ادامه کار زیر فشار جدی تعهدات قانونی قرار گرفتهاند و متأسفانه بهرغم راهکارهایی که در این ایام مطرح شده است، همراهی و همیاری دولتمردان مشاهده نمیشود.
تلقانی با تأکید بر پیادهسازی ایدههای خلاق خاطرنشان کرد: با وجود افزایش دستمزد کارگران، بیمه، افزایش اجارهبهای محل کسب و کار و چکهای برگشتی، سعیمان بر آن است که در سال جهش تولید با نوآوری و احیای مراکز تولید قدرتمندتر از گذشته به کار خود ادامه دهیم اما بخش خصوصی بهتنهایی قادر به ادامه راه نیست.
به گفته این کارآفرین رسته پوشاک، شرط تحقق جهش تولید تسهیلات کمبهره، معافیت از مالیات و بهطور کلی درایت و مدیریت مدبرانه دستگاههای مختلف است اما تاکنون پاسخ قابل اعتمادی دریافت نشده است و پیشبینیها درباره رونق مجدد کسب و کار پس از بازگشایی بازار و مراکز فروش خوشبینانه به نظر نمیرسد.
او با اشاره به عدم موفقیت تولید پارچه با کیفیت قابل قبول در ایران یادآور شد: مصرفکنندگان به علت کیفیت پایین چادر مشکی، تولیدکنندگان چادر را به سمت واردات سوق میدهند؛ از طرفی بیثباتی نرخ ارز، تولیدکنندگان حجاب فاخر را با مشکلات عدیدهای مواجه کرده است.
این فعال حوزه عفاف و حجاب در
خاتمه تصریح کرد: نتیجه نظارت نداشتن دولت بر قیمتگذاری پارچههای وارداتی
چادر مشکی، علاوه بر افزایش هزینههای جاری تولیدات و روند منفی فروش
کارفرمایان را ناگزیر به پایان همکاری با کارکنان خود کرده است و بیکاری
کارگران نهتنها به اقتصاد این گروه از خانوادهها لطمه میزند بلکه تبعات
اجتماعی جبرانناپذیری هم در پی خواهد داشت./ هنرآنلاین