پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: بدون بهرهمندی از ظرفیت شرکتهای سرمایهگذاری مانند شستا نمیتوان به راحتی شعار سال را محقق کرد.
کد خبر: ۴۹۴۴۵
تیتر20 - غلامرضا منتظری، نماینده مردم گرگان و آققلا در مجلس شورای اسلامی در گفتگویی، درباره اهمیت شرکتهای سرمایهگذاری به خصوص شستا در پیشبرد شعار «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها» گفت: با توجه به محدودیتی که در منابع دولتی وجود دارد، رشد و توسعه در مقیاس ملی بدون بهرهمندی از ظرفیت بخش خصوصی یا خصولتی و نیز بدون بهرهمندی از ظرفیت شرکتهای سرمایهگذاری مانند شستا امکانپذیر نخواهد بود.
وی افزود: مجموعههای بزرگی مانند شستا و مشابه آن باید در گام نخست، فهرستی از موانع تولید در گذشته را به دست آورند و متولی رفع هرکدام از این موانع را مشخص کنند تا مشخص شود چگونه یا چه کسی باید گام نخست را برای رفع موانع تولید بردارد.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: گاهی مواقع موانع مشخص میشود ولی برای عملیاتی شدن آن خیلی برنامه خاصی پیشبینی نمیکنیم؛ لذا اگر این فهرست مشخص شود و متولیان مرتبط هم تعریف شوند، گام بعدی تعریف برش زمانی است؛ یعنی اگر مانعی برای تولیدات کشور وجود دارد باید برای رفع آن برش زمانی تعریف شود و مسئولان موظف به پاسخگویی باشند.
گاهی اوقات موانع را مشخص میکنیم و متولیان آن هم مشخص است اما برش زمانی تعریف نمیکنیم و تا زمانیکه برش زمانی مشخص نشود نه جهشی در تولید اتفاق خواهد افتاد و نه مانعی برطرف خواهد شد.
منتظری معتقد است باید با افرادی که امکان تحول برای آنها وجود داشته اما کوتاهی کردهاند، برخورد شود.
وی حمایت را یکی از مؤلفههای مهم و تأثیرگذار در تحقق شعار سال عنوان کرد و بیان داشت: اگر موانع را برداریم ولی الزامات و امکانات تولید را فراهم نکنیم، کاری از پیش نخواهد رفت. لذا متولیان امر تولید چه شرکتهای خصوصی، چه شرکتهای دولتی و نیز چه شرکتهای خصولتی باید نقش خود را به جا آورند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تولیدکننده باید احساس کند که دیده میشود و وقتی احساس کند که چتر حمایتی دولت برروی آن قرار دارد، انگیزهاش برای تولید چندین برابر میشود.
منتظری گفت: تولیدکنندگان ما نیازمند این هستند که زنجیره فروش برای تولیدات آنها هم درمقیاس ملی و هم در مقیاس بینالمللی دیده شود./شما و اقتصاد