تیتر۲۰- سعید کاظمی افزود: شناسهگذاری فرآوردههای تولیدی آرایشی و بهداشتی را با همکاری درون و برون سازمانی ادارهکل امور فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل، ادارهکل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی و انجمنها، سندیکاها پیش بردیم.
وی اظهار داشت: در این اقدام شناسهگذاری فرآوردههای دارویی از ۱۴ هزار و ۲۸۶ در سال ۹۹ به ۴۵ هزار و ۷۳۱ در سال ۱۴۰۳، ملزومات دارویی از ۷۲۶ در همان سال به ۲ هزار و ۹۸۱ در سال جاری و شناسهگذاری فرآوردههای مکمل از ۲ هزار و ۶۱۸ در سال ۹۹ به ۲۳ هزار و ۸۳۹ تا کنون رسید.
کاظمی تصریح کرد: ضمن آنکه شناسهگذاری فرآوردههای آرایشی، بهداشتی، غذایی و آشامیدنی علی رغم محدودیت وارداتی که به منظور حمایت از تولیدات داخل در دستور کار قرار گرفت از ۷۸ هزار و ۱۴ محصول آرایشی بهداشتی و ۷۴۵۱غذایی و آشامیدنی شناسهگذاری شده در سال ۹۹ به ترتیب به ۹۸ هزار و ۲۰۲ و هشت هزار و ۵۹۴ درسال جاری افزایش یافته است.
کاظمی ادامه داد: فرآیند قیمتگذاری فرآوردههای وارداتی دارو و مواد تحت کنترل، مکمل و شیرخشک و غذای ویژه نیز که با سندیکاها، سازمانهای بیمهگر و داروخانهها انجام شد نیز پرداخت و با این اقدام ۱۰۰درصد پیشرفت در دارو و مکمل و ۷۰ درصد در شیرخشک و غذای ویژه، عملیاتی شده است.
وی در پایان ایجاد فرآیند قیمتگذاری تمامی فرآوردههای تولیدی و وارداتی مکمل، طبیعی، سنتی و شیرخشک غذای ویژه را از جمله اقدامات بعدی در دست اقدام دفتر فناوری اطلاعات و سامانههای سلامت سازمان غذا و دارو بیان کرد.
در هفته گذشته سازمان هدفمندسازی یارانهها با ابلاغ و تخصیص سازمان برنامه و بودجه اعتبارات ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یارانه دارو، شیرخشک و ملزومات پزشکی بابت طرح دارویار را طبق اعلام سازمانهای بیمهگر به حساب ذینفعان نهایی (داروخانهها) واریز کرد./ایرنا