پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران * پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران
یک توسعه دهنده کسب و کار اظهار کرد: استارتاپ ویکندها، فرصتی هستند تا ایدهها را به کسب و کار تبدیل کنند.
کد خبر: ۳۰۷۸۶
تیتر20 - سعید ابراهیمیان در آیین آغاز به کار اولین رویداد استارتاپی حوزه فضای مجازی که توسط مجموعه رویدادهای کارآفرینی جهاددانشگاهی زنجان برگزار میشود، با اشاره به اینکه مهمترین داشته هر انسانی زمان است، گفت: باید یاد بگیریم که برای پول کار نکنیم و به دنبال این باشیم که با ایجاد کسب و کارهای جدید خود را در سنین پایین بازنشسته کنیم و از مزیت این کسب و کارها بهره ببریم.
وی با تعریف شانس ادامه داد: شانس به معنای آمادگی داشتن برای یک فرصت است و اگر این آمادگی را برای فرصتها در خودتان ایجاد کنید باور خواهید کرد میتوانید.
این تسهیلدهنده کسب و کار با اشاره به اینکه استارتاپ ویکندها، فرصتی هستند تا ایدهها را به کسب و کار تبدیل کنند، گفت: اگر به تعریف اثر پروانهای واقف باشید میدانید که اگر پروانهای در آن سر دنیا بالهایش را تکان دهد در این سر دنیا طوفانی برپا خواهد شد و این امر یعنی اینکه کارهای کوچک شما بینتیجه نخواهد ماند.
ابراهیمیان افزود: 80 درصد رخدادها، توسط 20 درصد ایدهها محقق میشود و برای رسیدن به یک کسب و کار باید 20 درصد تلاش خود را انجام دهید تا به 80 درصد نتیجه آن دست پیدا کنید. در هر رویداد استارتاپی بالغ بر 54 ساعت بر روی یک ایده کسب و کار، کار میشود و سعی میشود تا افراد با تشکیل تیم و پرورش ایده در طی این 54 ساعت به یک نتیجه برای ایجاد کسب و کارهای جدید دست پیدا کنند.
این توسعهدهنده کسب و کار با اشاره به قانون پارکینسون، خاطرنشان کرد: این قانون بیان میکند که برای هر کاری هر چه قدر که زمان تخصیص دهید همان قدر طول میکشد و طبق قانون پارکینسون 54 ساعت برای پرورش یک ایده مناسب برای ایجاد یک کسب و کار کافی است.
یک توسعه دهنده کسب و کار دیگر نیز اظهار کرد: غالب کسب و کارهای موفق، تیمهای دو نفره بودند.
سیدرضا علوی در این آیین با اشاره به اینکه رویدادهای استارتاپی غالبا هدف آموزشی دارند، گفت: آموزش عملی و ترویج کارآفرینی ناب از طریق تجربه و شبکهسازی بین عوامل محلی اکوسیستم کارآفرینی از اهداف استارتاپها است. شبکهسازی میتواند بسیار در موفقیت افراد شرکتکننده در استارتاپها تاثیرگذار باشد.
علوی با اشاره به اینکه شانس دارای یک منطق است، افزود: نگرش، فرصت و اقدام و آمادگی از چهار اصول شانس محسوب میشود و آموزش و شبکهسازی بسیار در این فرآیند اهمیت دارد.
این توسعه دهنده کسب و کار گفت: تقریبا همه کسب و کارهای موفق تیمهای دو نفره بودند و استارتاپها فرصتی است تا افراد تیم خود را برای کسب و کار پیدا کنند.
وی با اشاره به تعریف ریسک به اینکه ریسک احتمال وقوع یک رخداد که معمولا خوشآیند هم نیست، گفت: دو مدل ریسک در کسب و کارها وجود دارد که یکی از آنها ریسک فناوری است که خطری که از طرف فناوری میتواند وجود داشته باشد را بررسی میکند و دیگری ریسک بازار است و اینکه آیا میتوانیم محصولی که تولید کردهایم را بفروشیم را بررسی میکند.
علوی گفت: ریسک فناوری در حوزه آیتی زیاد نیست و در واقع در این رویداد کمک خواهیم کرد تا گروهها ریسک بازار را کاهش دهند.
این تسهیلکننده کسب و کار اظهار کرد: کسب و کار نو پا سازمانی موقتی است که در جستوجوی یک مدل کسب و کار مقیاسپذیر، تکرارپذیر و سودآور است و استارتاپها در واقع شرکت نیستند و یک تیم هستند و از همین نظر است که در این رویدادها شبکهسازی اهمیت پیدا میکند.
وی افزود: چرخه اعتبار سنجی مدل، الگویی است که ریسک کار را پایین میآورد و کمترین ویژگیهای که میتوان با کمک آن از مشتری بازخورد مناسب گرفت حداقل محصول قابل ارائه است و با کمک این مدل میتوان این کار را انجام داد.
استارتاپ یک کسب و کاری است که قسمتی از آن مبتنی بر فناوری است. هر کسب و کار که بر پایه فناوری است، لزوما استارتاپ نیست، ولی همه استارتاپها به طرزی از وب، موبایل، اینترنت و تکنولوژی های جدید استفاده میکنند تا رشد بالایی داشته باشند و به تعداد کاربران بالایی برسند.
استارتاپ ویکند نیز (به انگلیسی: Startup Weekend) یک رویداد آموزشی-تجربی در سراسر دنیاست که در ۳ روز متوالی (در انتهای هفته) برگزار میشود. در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزهای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارتاپ، بازاریابها و طراحان گرافیک گرد هم میآیند تا طی ۵۴ ساعت ایده هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایدهای را اجرا کند.
این برنامه جهانی در بیش از ۴۸۰ شهر دنیا برگزار گردیده و شبکه پهناوری از مشتاقان کارآفرینی را پدید آورده است. در استارتاپ ویکند، ایدههای زیادی مطرح میشوند اما آنچه در این برنامه اهمیت فراوان دارد فقط سه چیز است. اجرا، اجرا و فقط اجرا. این برنامه از ساعت ۶ بعدازظهر روز جمعه آغاز و تا ساعت ۹ شب روز یکشنبه ادامه دارد. در این برنامه شرکت کنندگان (کمتر ۱۰۰ نفر در ۱۰ تیم) همگی در یک فضای مشترک قرار میگیرند و با کمک مربیان خبره که از میان کارآفرینان موفق انتخاب میگردند ایدهها را به کسب و کار تبدیل میکنند. در پایان برنامه تیمها پروژههای خود را به هیئتی از داوران که از میان جامعه سرمایهگذار و استادان دانشگاهی و کارآفرینان هستند، ارائه میکنند. این رویداد در سطح جهانی توسط برندهای معتبری همچون گوگل، مایکروسافت، آمازون و ... حمایت تجاری میشود./ایسنا