جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰
در آخرین روز هفته، سکه تمام‌بهار آزادی و دلار کاهش قیمت را تجربه کردند و بازدهی هفتگی هر دو منفی شد.
کد خبر: ۳۷۹۴۳
علامت بازدهی دلار تغییر کرد

تیتر20 - در آخرین روز هفته، سکه تمام‌بهار آزادی و دلار کاهش قیمت را تجربه کردند و بازدهی هفتگی هر دو منفی شد. روز پنج‌شنبه، شاخص ارزی دومین افت متوالی را تجربه کرد و با ۲۰ تومان کاهش به بهای ۱۱ هزار و ۴۶۰ تومان رسید. با ثبت این افت میزان بازدهی دلار در هفته گذشته به منفی ۸/ ۰ درصد رسید. این در حالی بود که این ارز دو هفته پیش بیش از یک درصد افزایش قیمت را به ثبت رسانده بود.

به گفته برخی فعالان، تغییر مسیر دلار در هفته گذشته نشان‌دهنده آن بود که بازارساز عرضه خود را افزایش داده است. به باور آنها، طبیعی است که در آستانه اربعین تقاضای زوار به بازار ارز وارد می‌شود و همین موضوع می‌تواند زمینه‌ساز افزایش نرخ‌ها شود. در این شرایط به نظر می‌رسد آنچه موجب شد قیمت دلار افزایش خاصی را در هفته گذشته تجربه و حتی در راستای کاهش حرکت کند، افزایش عرضه ارز توسط بازارساز بوده باشد. در این میان، عده دیگری از بازیگران ارزی باور داشتند، عرضه بازارساز بیشتر به‌صورت حواله درهم بوده است و افت قیمت حواله درهم را نشانه‌ای دال بر کاهش تفسیر می‌کردند.

در حالی که عده‌ای از فعالان بر افزایش عرضه ارز به‌عنوان متغیر کاهش اصلی تکیه می‌کنند، گروه دیگری از معامله‌گران باور دارند، تقاضای تجاری و احتیاطی خاصی در بازار حضور ندارد و همین موضوع موجب شده است که سایر تقاضاها نتوانند قیمت دلار را تحت تاثیر قرار دهند. حتی به باور این دسته تقاضای معامله‌گران فنی نیز در هفته گذشته نقش چندانی در بازار نداشت. به اعتقاد این گروه زمانی که قیمت دلار نتوانست خود را بالای مرز ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی تثبیت کند، بازیگران فنی تصمیم گرفتند در موقعیت فروش قرار بگیرند. البته تعداد فروشنده‌ها در بازار چندان زیاد نبوده است که منجر به شکست سطوح حمایتی این ارز شود. دلار حداقل طی دو هفته گذشته توان شکست محدوده حمایتی ۱۱ هزار و ۳۵۰ تومان را نداشته و از آن سو در برابر افزایش به بالای محدوده ۱۱ هزار و ۵۵۰ تومان مقاومت کرده است. 

هفته گذشته سکه تمام بهار آزادی نیز در بازار داخلی مانند دلار روند آرامی داشت. کمترین قیمتی که در هفته گذشته برای فلز گرانبهای داخلی ثبت شد، ۳ میلیون و ۹۹۵ هزار تومان بود و بیشترین عددی نیز که در برابر نام سکه قرار گرفت، عدد ۴ میلیون و ۲۵ هزار تومان بود. نوسان کم سکه در شرایطی صورت گرفت که در بازارهای جهانی نیز طلا در گیر و دار مرز هزار و ۵۰۰ دلاری قرار داشت. در صورتی که اونس زیر مرز هزار و ۵۰۰ دلاری به کار خود پایان دهد، می‌توان انتظار افت قیمت سکه را داشت. با این حال، عده‌ای از فعالان باور دارند دلار در ابتدای هفته بار دیگر به بالای مرز ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی خواهد رفت و همین عامل سکه را در برابر افت قیمت ایمن خواهد کرد.  این انتظار در حالی میان برخی معامله‌گران بازار وجود دارد که دلار در تمام طول هفته گذشته زیر مرز ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی نوسان کرد. دلار در صورتی که بتواند خود را بالای مرز ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومانی تثبیت کند، به سوی مرز مقاومتی دوم یعنی عدد ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومانی حرکت خواهد کرد. سکه تمام بهار آزادی نیز در صورتی که بتواند به بالای سطح ۴ میلیون و ۵۰ هزار تومانی سرک بکشد، می‌تواند امیدهای افزایشی برای رسیدن به کانال ۴میلیون و ۲۰۰ هزار تومان را افزایش دهد.
علامت بازدهی دلار تغییر کرد
ارسال نظرات
موضوعات روز