دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶
شبهای طولانی و روزهای کوتاه می توانند بر روی کوچکترین احساسات ما تاثیر بگذارند و ما را دچار افسردگی وخستگی کنند.
کد خبر: ۳۹۰۳۷
تیتر20-  بعضی از غذاهایی که می توانند سطح انرژی شخص را افزایش دهدن عبارتند از:

کربوهیدرات ها

مصرف انواع کربوهیدرات ها تأثیر مستقیمی بر میزان قند خون ما دارد و بنابراین به ما احساس انرژی می دهد. غذاهایی که دارای شاخص قند خون بالا (GI) هستند ، به سرعت انرژی از دست می دهند، در حالی که غذاهای کم GI انرژی پایدارتری دارند. برای به حداکثر رساندن سطح انرژی جسمی و ذهنی، باید کربوهیدراتهای GI پایین مصرف شود.

عدم حذف وعده غذایی

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، سرویس ملی بهداشت انگلیس (NHS) توصیه می کند که برای نگه داشتن سطح انرژی باید سه وعده غذایی وحتی در صورت لزوم میان وعده به طور مرتب خورده شود. تقریباً ۴۰۰ کالری برای صبحانه ، ۶۰۰ کالری وعده ناهار و ۶۰۰ کالری برای شام وجود دارد برای دو میان وعده سالم ۲۰۰ کالری .

مصرف انواع میوه ها و سبزیجات

قدرت میوه و سبزیجات را برای تقویت نشاط دست کم نگیرید. میو ه ها و سبزیجات سطح انرژی بالاتری را از طریق ویتامین ها، مواد معدنی و فیتوشیمیایی ها که موجب بهبود سلامتی می شوند، تسهیل می کنند، همچنین موجب شاداب شدن ما می شوند.

مصرف مواد غنی از ویتامین C

ویتامین C از چندین طریق دوست ضد خستگی ماست. ویتامین C به بهبود جذب آهن و محافظت کننده از کم خونی است. در متابولیسم طبیعی آزاد کننده انرژی دخیل است و به سالم ماندن سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

مصرف ماکارونی سرد

پاستای سفید و سبوس دار به لطف ساختار پیچیده کربوهیدراتهای موجود در آنها از GI کمی برخوردار هستند که بدن فقط می تواند به آرامی هضم کند. پخت و پز و سپس خنک کردن ماکارونی باعث ایجاد نشاسته مقاوم می شود که باعث افزایش GI بیشتر می شود، بنابراین یک سالاد ماکارونی می تواند ساعت ها ما راسر پا نگه دارد.

نوشیدن قهوه و چرت زدن

نوشیدن قهوه و بلافاصله چرت زدن بمدت ۲۰ دقیقه احساس طراوت و شادابی خاصی به ما می دهد.

نوشیدن چای سبز در عصر

نان تست و لوبیا

نصف قوطی لوبیا پخته شده روی نان تست حاوی کربوهیدرات های GI کم برای انرژی پایدار است. این وعده لوبیا همچنین یک پنجم از نیاز روزانه آهن ضد خستگی و یک ششم نیاز روزانه منیزیم ، یک ماده معدنی مهم انرژی را تأمین می کند.

نوشیدن آب

طبق گزارش NHS، خستگی یکی از علائم کم آبی بدن است. پس باید روزانه به میزان مناسب آب بنوشیم./شفقنا
برچسب ها: انرژی غذا خستگی
ارسال نظرات
موضوعات روز