جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۵
گوگل موتور جستجوی پیش فرض بسیاری از ما است. اما آیا می‌دانستید از جستجوگر‌های دیگر می‌توانید برای یافتن چیز‌های جدید استفاده کنید؟ در اینجا ۵ موتور جستجوگر جایگزین گوگل را معرفی می‌کنیم.
کد خبر: ۳۹۴۱۰
تیتر20- گوگل موتور جستجوی پیش فرض بسیاری از ما است. اما آیا می‌دانستید از جستجوگر‌های دیگر می‌توانید برای یافتن چیز‌های جدید استفاده کنید؟ در اینجا ۵ موتور جستجوگر جایگزین گوگل را معرفی می‌کنیم.

آیا می‌دانستید که می‌توانید از طریق استفاده از موتور‌های جستجو به خیریه‌ها کمک کنید یا حتی با جستجو کردن ارز دیجیتال به دست آورید؟ لازم نیست که گوگل را کنار بگذارید یا بلافاصله یکی از این موتور‌های جستجو را جایگزین گوگل کنید. از هر دو می‌توانید در کنار هم استفاده کنید. ایده اصلی پشت این مطلب آن است که سعی کنیم از گوگل فاصله بگیریم تا ویژگی‌ها و نتایجی را پیدا کنیم که به طریق دیگر ممکن نیست.

۱. موتور جستجوی Mojeek؛ با ایموجی جستجو کنید

هر چیزی که در فضای اینترنت منتشر می‌شود، واکنش‌های بسیاری را ایجاد می‌کند. Mojeek اولین موتور جستجوگر جایگزین گوگل ما است. موتور جستجوی Mojeek می‌تواند نتایج جستجو را بر اساس اینکه احساس مردم نسبت به آن پیوند یا همان لینک چیست، فیلتر کند و با کمال تعجب عملکرد خوبی دارد.

در حال حاضر پنج ایموجی در این موتور جستجو وجود دارد که عبارتند از: دوست داشتن، تعجب، خندین، ناراحت و عصبانی. کلمات کلیدی خود را تایپ کنید و روی ایموجی مورد نظر کلیک کنید تا نتایج جستجو مطابق با ایموجی مورد نظر برایتان نمایش داده شود. روی یک ایموجی دیگر کلیک کنید و نتایج تغییر خواهد کرد. Mojeek واقعا عملکرد خوبی دارد و ممکن است پیوند‌هایی را پیدا کنید که به طریق دیگر نمی‌توانستید.

Mojeek یک موتور جستجوی خزنده وب کامل است که علی‌رغم بسیاری از موتور‌های متاسرچ از نتایج خود استفاده می‌کند. همچنین با استفاده کردن از Mojeek لازم نیست که نگران حریم خصوصی خود باشید؛ Mojeek کاربران خود را ردیابی نمی‌کند و به علاوه، مفتخر به میزبانی سرور‌های خود با همکاری یک شریک دوستدار محیط زیست است.

۲. موتور جستجوی Givero؛ با این جستجوگر در کار‌های خیر سهیم باشید

چه قدر خوب می‌شد هر دفعه که به دنبال چیزی در وب هستید، درآمد آن به جای رفتن داخل جیب شرکت‌های خصوصی مانند گوگل یا مایکروسافت صرف کار‌های خیر شود؟ خوب، این همان کاری است که Givero به عنوان دومین موتور جستجوگر جایگزین گوگل ما انجام می‌دهد.

ایده پشت موتور جستجوی Givero شبیه به اکوسیا (Ecosia) و دیگر شرکت‌های فناوری با محوریت سهیم شدن در کار‌های خیر است. Givero چطور کار می‌کند؟ مانند گوگل یا بینگ، این موتور جستجو از طریق تبلیغات درآمد کسب می‌کند، اما بر خلاف سایر موارد، نیمی از درآمد تبلیغاتی این جستجو‌ها صرف کار‌های خیر می‌شود.

همچنین می‌توانید انتخاب کنید که این درآمد کجا خرج شود. این شامل سازمان‌های جهانی مانند بنیاد موزیلا، صندوق جهانی حیات وحش، پاکسازی اقیانوس‌ها و موارد یگر در دانمارک است، چرا که Givero یک وب سایت دانمارکی است. به علاوه می‌توانید یک خیریه را به موارد فوق اضافه کنید و درآمد تبلیغاتی حاصل از جستجو‌های شما فقط صرف اهداف مورد نظر خواهد شد.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که برای جستجو به جای گوگل از Givero استفاده کنید. این کار شاید یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای تغییر دادن دنیا باشد.

۳. موتور جستجوی Gibiru؛ نتایج را بدون سانسور و با حفظ حریم خصوصی دریافت کنید

آیا از گوگل استفاده می‌کنید، اما نگران نقض حریم خصوصی خود هستید؟ Gibiru شاید بهترین راه برای شما باشد که نتایج جستجوی گوگل را در عین محافظت از حریم خصوصی خود مشاهده کنید. Gibiru به عنوان یک موتور جستجوگر جایگزین گوگل به شما کمک می‌کند به برخی نتایج دست پیدا کنید که گوگل ممکن است آن‌ها را سانسور کند.

Gibiru که به عنوان یک موتور جستجوی فیلترنشده و خصوصی شناخته شده است، از نسخه‌ی اصلاح‌شده‌ی الگوریتم گوگل استفاده می‌کند؛ بنابراین به احتمال زیاد همان نتایج جستجوی گوگل را دریافت خواهید کرد و در واقع، رابط کاربری نیز کمی شبیه به گوگل است.

اما برگه‌ای دیگر به نام بدون سانسور وجود دارد. این برگه پیوند‌هایی را نشان می‌دهد که در گوگل پیدا نمی‌کنید یا ممکن است در صفحات برگشت پنهان شده باشند. موتور جستجوی Gibiru در حین انجام جستجو از هویت شما به خوبی محافظت می‌کند. Gibiru از رمزگذاری ۲۵۶ بیتی برای تمام جستجو‌ها استفاده می‌کند، لاگ‌های جستجو را نگه نمی‌دارد، هیچ کوکی را در دستگاهتان ذخیره نمی‌کند و داده‌های شما را نمی‌فروشد.

۴. موتور جستجوی SearX؛ نتایج جستجوگر‌های مختلف را یکجا دریافت کنید

موتور‌های جستجوی مختلف از روش‌های متفاوتی برای یافتن بهترین نتایج استفاده می‌کنند. SearX یک جستجوگر دوستدار حریم خصوصی است که نتایج مختلف را در یک صفحه اصلی به صورت یکجا فراهم می‌آورد. این موتور جستجو مبتنی بر نرم‌افزار منبع باز است. در بخش تنظیمات برگزیده (Preferences) می‌توانید جستجوگر‌های مورد نظر خود را تنظیم کنید.

این جستجوگر‌ها شامل غول‌های بزرگی مانند گوگل، بینگ و داک داک گو و همچنین موتور‌های کوچک‌تر مانند Qwant و Startpage می‌باشد. در واقع، می‌توانید برای انواع مختلف دسته‌های جستجو مانند عکس، نقشه، موسیقی، ویدئو، خبر و ... موتور‌های خاصی را انتخاب کنید.

در صفحه درباره ما (About) گفته شد است که SearX هیچ گونه داده‌ای را ذخیره نمی‌کند، از الگو‌های رفتاری شما برای نمایه‌سازی استفاده نمی‌کند و آنچه را که جستجو می‌کنید با شخص ثالث دیگری به اشتراک نمی‌گذارد. گزینه‌های وب سایت به صورت محلی در رایانه شما ذخیره می‌شوند و می‌توانید تمام کوکی‌ها را از طریق بخش Preferences پاک کنید.

۵. موتور جستجوی Presearch؛ از طریق جستجو ارز دیجیتال کسب کنید

Presearch یک موتور جستجوگر سرگرم‌کننده است که می‌توانید از طریق جستجو ارز دیجیتال کسب کنید. این ارز دیجیتال PRE نام دارد و در حال حاضر ارزش چندانی ندارد. با هر بار جستجو مقدار اندکی توکن PRE دریافت می‌کنید که حداکثر ۳۲ بار در روز می‌توانید جستجو کنید. توکن‌های Presearch را می‌توانید مثلا در فروشگاه‌های آنلاین خرج کنید، اما جمع کردن آن‌ها و خرید فضای تبلیغاتی در Presearch شاید عاقلانه‌تر باشد.

جستجوگر Presearch به اندازه کافی جالب و سرگرم‌کننده است. Presearch به طور پیش فرض از موتور جستجوی خود استفاده می‌کند، اما می‌توانید میانبر‌هایی را به سایر سرویس‌ها مانند گوگل، داک داک گو، نتفلیکس، آمازون، فیسبوک، توئیتر و ... اضافه کرده و تنها با یک کلیک کاتالوگ‌های آن‌ها را جستجو کنید./گجت نیوز
ارسال نظرات
موضوعات روز