تیتر20- برات کریمی مدیرعامل این بانک، در پیامی به مناسبت ۱۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، سالروز تأسیس بانک دی را فرصتی برای بازخوانی گذشته و ترسیم افقهای تازه در آینده دانست. وی تأکید کرد که بانک دی از بدو تأسیس در سال ۱۳۸۹ تاکنون، همواره بر سه اصل بنیادین: اعتماد عمومی، شفافیت در عملکرد، و پاسخگویی به نیازهای واقعی اقتصاد کشور پایبند بوده است.
کریمی در این پیام آورده است: «۱۸ اردیبهشت برای ما در خانواده بانک دی تنها یک تاریخ نیست؛ بلکه نماد یک آغاز بزرگ و خشت نخست بنایی است که امروز، پس از پانزده سال تلاش خستگیناپذیر همکاران متخصص و اعتماد مشتریان فهیم، به نقطهای از ثبات، رشد و آمادگی برای جهشی نوین رسیده است.»
وی با اشاره به چشمانداز بانک تا پایان سال ۱۴۰۴ افزود: «بانک دی در مسیر دستیابی به جایگاهی در میان برترین بانکهای خصوصی کشور گام برمیدارد؛ جایگاهی که با توجه به تحولات ساختاری، بهبود فرآیندهای مالی، و راهبردهای نوین بهکار گرفتهشده، اکنون بسیار بیش از گذشته در دسترس ماست.»
افزایش درآمدهای ارزی، رشد سود عملیاتی، توسعه درآمدهای کارمزدی و مدیریت هوشمند داراییها از جمله محورهایی بود که مدیرعامل بانک دی بهعنوان مسیر تحقق این چشمانداز به آنها اشاره کرد. به گفته او، تمرکز بر فروش و واگذاری تدریجی و منطقی داراییهای غیرمولد نیز بهعنوان یکی از اهرمهای ارتقای سلامت مالی بانک، در دستور کار قرار گرفته و در کنار آن، گسترش خدمات دیجیتال و تقویت زیرساختهای فناورانه، زمینهساز ارتقای رضایت مشتریان و افزایش بهرهوری خواهد بود.
نگاه برندمحور؛ گامی راهبردی در افق ۱۴۰۴
در ادامه این پیام، برات کریمی به نقش مهم برندینگ تخصصی در مسیر آینده بانک دی اشاره کرد و گفت: «در چشمانداز سال ۱۴۰۴، بانک دی با تمرکز ویژه بر ساخت هویتی حرفهای، منسجم و متمایز، در پی آن است تا در ذهن مخاطبان خود اعم از مشتریان، فعالان اقتصادی و جامعه ذینفعان بهعنوان بانکی نوآور، پاسخگو و ارزشآفرین شناخته شود.»
وی افزود: «این تصویر ذهنی، نه بهعنوان بازتابی از گذشته، بلکه بهمثابه هدفی راهبردی و قابل برنامهریزی در سال جاری دنبال میشود. تحقق این هدف از مسیر تقویت انسجام پیامهای سازمانی، تولید محتوای هدفمند، معماری دقیق ارتباطات، و شکلگیری یک ساختار برندمحور در سراسر بانک، ممکن خواهد شد.»
کریمی در ادامه با تأکید بر تغییر نگرش راهبردی در ساختار بانک گفت: «بانک دی امروز با عبور از نگاه سنتی و ورود به دورهای از بانکداری هوشمند و ارزشمحور، توانسته خود را با استانداردهای نوین نظام بانکی تطبیق دهد. این یک تغییر الگو در حکمرانی مالی بانک است که بر پایه شایستهسالاری، انضباط، و پاسخگویی طراحی شده است.»
وی همچنین با قدردانی از کارکنان بانک دی افزود: «بیتردید، دستاوردهای امروز حاصل تلاش و همت شبانهروزی همکارانی است که با دانش و تعهد، تصویری از یک نهاد مالی حرفهای را خلق کردهاند. همچنین اعتماد مشتریان گرانقدر، سرمایهای بیبدیل برای تداوم مسیر رشد بانک دی به شمار میرود.»
خدمترسانی تخصصی و پایدار به خانوادههای معزز شهدا و جامعه ایثارگری؛ مأموریت اصلی و افتخار ماندگار بانک دی است
در پایان این پیام، دکتر برات کریمی با تأکید بر مأموریت ویژه بانک دی در قبال جامعه ایثارگری کشور گفت: «بانک دی از ابتدا با فلسفهای روشن و مأموریتی متمایز بنیانگذاری شد؛ خدمترسانی هدفمند، دقیق و شایسته به خانوادههای معزز شهدا، جانبازان، آزادگان و همه اعضای گرانقدر جامعه ایثارگری. این بانک نهتنها بهعنوان یک نهاد اقتصادی، بلکه بهمثابه یک بازوی وفادار در نظام خدمترسانی به ایثارگران، همواره تلاش کرده است تا پاسخگوی نیازهای خاص این قشر شریف و پرافتخار باشد.»
وی افزود: «بانک دی با طراحی محصولات و خدمات مالی متناسب با نیازهای خانوادههای ایثارگر، ارائه تسهیلات هدفمند، تسهیل در فرآیندهای بانکی، و نیز بهرهمندی از نیروی انسانی آشنا با مسائل این عزیزان، بهدنبال آن بوده است که شأن و منزلت ایثار را در فضای بانکداری حرفهای پاس بدارد. این خدمترسانی، یک وظیفه صرفاً بانکی نیست؛ بلکه بخشی از هویت اخلاقی، فرهنگی و استراتژیک بانک دی است.»
کریمی همچنین با اشاره به برنامههای توسعهای در این حوزه گفت: «در سال ۱۴۰۴ و در قالب چشمانداز راهبردی بانک، تقویت خدمات اختصاصی برای جامعه ایثارگری با بهرهگیری از ابزارهای نوین فناوری، افزایش سطح دسترسی، و ارتقاء رضایتمندی خانوادههای شهدا بهطور ویژه دنبال خواهد شد. باور ما این است که سرمایه اجتماعی و دعای خیر این قشر، پشتوانهای استوار برای موفقیت و برکت در مسیر بانک دی خواهد بود.»/روابط عمومی بانک دی