جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 01
پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران    *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *    پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران     *     پایگاه خبری تیتر20 ؛ رسانه بنگاه های اقتصادی ایران      
۱۷ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۲

تیتر20 - به خاطر داشته باشید که موفقیت مدیر و بخشی که در آن مشغول به کار هستید در واقع موفقیت شما نیز محسوب می شود و به همین خاطر برای موفقیت مدیرتان تلاش کنید.
 متولدین دهه هفتاد که از آن ها به عنوان نسل چهارم یاد می شود و نه تنها در شبکه های اجتماعی بلکه در نشریات نیز بارها به آن ها پرداخته شده آرام آرام وارد بازار کار ایران می شوند. اینکه نسل چهارمی ها چگونه و تا چه حد نسبت به نسل های پیشین متفاوت هستند، موضوع دیگری است اما ورود به بازار و محیط کار برای نسل جدید چالش تازه ای محسوب می شود. توصیه های زیر که بر پایه کتاب "خود را ارتقا دهید: قوانین تازه برای موفقیت شغلی" آماده شده اند می توانند به نسل جدید کمک کنند که هنگام ورود به محیط کاری تازه، موفق تر عمل کنند:

1- شرح وظایف شما بسیار بیشتر از آن چیزی است که در ابتدا به شما گفته شده است. شما به عنوان یک تازه کار مجبور خواهید بود بسیاری از اموری که در شرح وظایف شما نیستند را انجام دهید و نباید در مقابل چنین خدماتی، انتظار حقوق بیشتری را داشته باشید. البته بهتر است از انجام کارهای بیشتر استقبال کنید چرا که نه تنها به افزایش توانایی شما می انجامند بلکه باعث خواهند شد که با افراد بیشتری در محیط کار آشنا شوید.

2- به خاطر داشته باشید که شغل شما موقت است. اقتصاد کشور تغییر می کند، کسب و کارها تعطیل می شوند و کسب و کارهای دیگری جای آن ها را می گیرند و کمتر کسی را خواهید یافت که زندگی کاری اش را با همان شغلی به پایان ببرد که با آن آغاز کرده بود.

3- موارد بسیاری برای آموختن وجود دارند که در ابتدای ورود به محیط کار اصلا از آن ها اطلاعی ندارید. شما در طول زندگی کاری نه تنها باید بسیاری از تکنیک ها مانند نرم افزارها را بیاموزید بلکه باید توانایی های اجتماعی مانند هوش هیجانی خود را نیز بهبود ببخشید. چنین مواردی را هرچه زودتر بیاموزید، سریع تر پیشرفت می کنید.

4- بزرگترین دارایی شما حسن شهرت است و به همین خاطر از هر اقدامی که به حسن شهرت شما آسیب می زند پرهیز کنید. اگر فرد قابل اطمینانی باشید و از شما با خوشنامی یاد کنند آنگاه فرصت های شغلی بهتر و در نتیجه درآمد بهتر به سراغ شما خواهند آمد.

5- شاید تاکنون تجربه چندانی در مورد برخورد با نسل های دیگر نداشته باشید و روابط شما بیشتر به هم سن و سال هایتان محدود شده باشد اما اکنون زمان آن است که شیوه رفتار با دیگر نسل ها و گروه ها را نیز بیاموزید. مدیران ارشد، مدیران میانی و کارمندان ساده گروه هایی هستند که هر کدام شیوه های رفتاری و فرهنگ خاص خود را دارند و باید سعی کنید که با هر گروه به شیوه مخصوص به آن گروه رفتار کنید.

6- به خاطر داشته باشید که موفقیت مدیر و بخشی که در آن مشغول به کار هستید در واقع موفقیت شما نیز محسوب می شود و به همین خاطر برای موفقیت مدیرتان تلاش کنید. هرچند ممکن است تصور کنید که سرنوشت مدیر ارتباط مستقیمی به آینده شغلی شما ندارد اما حقیقت این است که اگر دغدغه موفقیت مدیرتان را نداشته باشید، بخشی از ناکامی او به طور حتم به پای شما نیز نوشته خواهد شد.

ارسال نظرات
موضوعات روز
پرسش